שאלה

visitor

New member
שאלה ../images/Emo3.gif

לפני כמה ימים ישבתי מול מישהו שרשם ושמתי לב איך הוא כותב: ממש בכבדות מחזיק את היד קרוב לסוף העט ולוחץ את העט נורא. מה זה אומר? תודה

עטרה ב ט

New member
יש יותר פרטים ? למשל איך נראתה

תנוחת האחיזה שלו? באלו אצבעות הוא השתמש? באיזו זוית ? איך זה השפיע על מראה הכתב ?

visitor

New member
אנסה לפרט....

תנוחת האחיזה ...האצבעות היו כמעט בקצה של העט , אחיזה חזקה בעט, אם אני לא טועה הוא השתמש ב3 העצבעות הראשונות , מהאגודל .... זווית אני לא זוכרת....מראה הכתב לפי איך שראיתי: קטן , צפוף . האם זה קשור לכך שהוא עובד בעבודה משרדית....או משהו טוב אני לא זוכרת יותר מקווה שזה עוזר ביי

visitor

New member
עוד משהו שנזכרתי

כאשר הוא כתב הפנים שלו היו נורא קרובים לעט , כאילו הוא בודק שהוא כותב נכון .... והוא כתב לאט.... וזהו

אריק!

New member
אני לא יודע מה זה אומר. הדבר היחיד

שעולה לי בראש זה ´מכתב התאבדות´. ככה יושב בכבדות, מכונס בעצמו, שעור לחיצתו על העט כשעור העומס והסבל הנפשי כבדים מנשוא. ממש נלחם עם עצמו כדי לפחות מכתב להשאיר. זה סתם אסוציאציה, אכזרית שקרוב לוודאי לא נכונה למקרה שציינת. אגב, למה זה חשוב לך ? סקרנות ? שעמום ? לימוד ? אל תקח אותי ברצינות. לילה טוב.

עטרה ב ט

New member
זה יכול להיות פשוט בעיה בראיה

או במיקוד ראיה. ואחיזות משונות יכולות להעיד על חולשת שרירים בגף העליון, אבל לפי התיאור פה, לא נראה לי שזה הענין.

visitor

New member
למה זה חשוב לי?

סתם מתוך סקרנות... ראיתי איך הוא כתב וסתם הרהרתי לעצמי מה זה אומר .... הבן אדם עצמו נורא נחמד וחביב... טוב תודה ביי

116x

New member
מהתאור

לי זה נשמע כמו מתח פנימי גבוהה , חרדה , דאגנות בקיצור פחד -אולי מהעתיד / לאבד / לקבל דברים חדשים ... או שבכלל כמו שאמרה עטרה זה נובע מבעית ראיה ,

למעלה