שאלה!!!..

שאלה!!!..../images/Emo3.gif

סליחה על הקישור החדש אבל הייתי חייבת..חחח
אמממ..
.בגן סאקר שם
..זה מקום פתוח עם כמה במות?..
או שאיך זה?..
כי בטלוויזיה מראים את זה כמקום סגור עם במות מסודרות וכאלה..
פשוט אני חייבת לדעת..חח..
טוב תודה מראש..
בי מתוקים..

hadarosad

New member
היי-->מאיפה השגת כרטיסים לבריכת

הסולטן,להופעה של שרית חדד ביום ירושלים..? וכמה זה עולה? תודה:)

היי..אז ככה:..

אני לא הולכת לבריכת הסולטן..אני הולכת לגן קאסר{ערב ירושליים שישודר בערב יום רביעי בערוץ 2 או 1} ולגבי הכרטיסים המועצה שלנו{לא בידיוק שלי אלא של הישובים ליד} אירגנה טיול ביום רביעי ה7 בבוקר עד 2 בלילה ובתוך זה כלול מסיבת ערב ירושליים שבה שרית הופיע..וזה עלה לי 15 שקל אבל בעצם הכסף הוא לא על ההופע אלא על הטיול.. אם את צריכה עוד משהו תשאלי חופשי.. אני מקווה שעזרתי.. יאללה ביי..

תודה מותק....../images/Emo140.gif ../images/Emo9.gif

שיוש..איך היה בחופשה?... תיפתח איזה שירשור על איך היה... אני רוצה לשמוע...חחח

כנסו כולם דחוףףףףףףףףףףףףףףףףף

טוב תשובה לכל השואלים איך משיגים כרטיסים לבריכת הסולטן..!! ירושלים שבלב-בבריכת הסולטן חגיגה מירושלים הקדומה אירוע חגיגי המספר את סיפורה של ירושלים במעמד נשיא המדינה,ראש העיר ירושלים ונכבדים בהנחיית אקי אבני ויעל בר זוהר.. בהשתתפות:שרית חדד המלכה,שלומי שבת,הישראלים העבריים מדימונה,מרגלית צנעני,אלון אבוטבול,גד אלבז,חמי רודנר,יהודה סעדו,ליאור אלימלח,קובי אלקובי,שוטי הנבואה,ארקדי דוכין,דוד ד'אור,מאיה פוסטמה,משה איבגי,יונה אליאן,שולי רנד,מסקי שיברו,מיה דגן וליאור אשכנזי. האירוע יתקיים ביום שני,כ"ד באייר 22.5.06 בשעה 19:00 להזמנות כרטיסים ניתן לפנות לטלעד,טל:02-5692444 שידור טלויזיוני יתקיים בערב יום ירושלים,24.5.06 בשעה 21:30בערוץ 2 שידורי קשת! ככה היה כתוב בעיתון ירושלים..והכרטיסים בחינם..והכניסה לגן בקאר גם כן בחינם והיא ביום רביעי,בשעה 20:30 יחל המופע.. אז שיהיה לכם שבוע-טוב! מקווה שעזרתי.. ושכל מי שהולך להופעה היום שיעה חיים ויהנה ואני בטוחה שזה יהיה ככה בזכות המלכה!!!

מוזרררר!!!

זה לא הגיוני!!... כי לאן שאני הולכת גן סאקר הערב הזה נקרא ירושליים שבלב ובו המנחים יהיו יעל בר זוהר ואקי אבני והוא ישודר ביום רביעי...זה מידע אמית!!.. כאילו אני בטוחה ב99% שזה ככה..משהו פה נראה לי מסובך הרמות!! איך זה הגיוני שבבריכת הסולטן שרית תופיע ויקראו לזה ירושליים שבלב וזה יהיה עם המנחים האלה וישודר בערב יום רביעי כשגן סאקר גם נקרא ככה וגם אותו מנחים וגם הוא משודר בערב יום רביעי?.. מישהו מוכן להסביר לי??.. חח..העינינים מסתבכים..חחחחחחחחח

אין מה להסביר מותק..מה שג'נג'ת כתבה

זה בול המודעה בעיתון..אז..............מה שכתוב זה מה יהיה

המופע שינחו יעל בר זוהר ואקי אבני .

יתקיים ביום ב' (כאילו מחר - 22/5) בבריכת הסולטן וישודר ביום ד' הקרוב בערוץ 2. (כרטיסים ניתן היה להשיג בטלעד - אבל כבר לא נשארו ...). מקווה שעזרתי בעדכון המידע.

MISS MUSIC

New member
היי יהב../images/Emo140.gif, מה שלומך?? כנסי...../images/Emo9.gif

מה שהודיה ("שרופה על מלכה אחת") רשמה זה המידע המדויק
נראה לי שאת קצת מבולבלת.... שימי לב
ההופעה שתתקיים מחר בע"ה נקראת "ירושלים שבלב" (עם יעל בר זוהר ואקי אבני) והיא תשודר בטלויזיה ביום רביעי בע"ה בשעה 21:30. ההופעה שתתקיים ביום רביעי בע"ה היא ממסגרת "שבוע שיר ישראלי" ובעקרון לא צפוי שתשודר בטלויזיה (עד להודעה חדשה). ו-ב-ק-צ-ר-ה
ההופעה שתהיה מחר בע"ה תשודר ביום רביעי...
מקווה שהבנת

סבבה רעותי!!..כנראה שבאמת לא הבנתי

נכון..לא נורא.. תודה רבה על ההסבר!! ודרך אגב אצלי הכל בסיידר... איך אצלך מותק?.חח ביי דה וואי..את באה ביום רביעי להופע בירושליים?...

אייייייי כאפרה עלייק לחוצה שילי חחח

אחלה מעזכנת את אחותי
..באתי לכתוב ואני וראיתי שהקדמת ..
חח שבוע מהמם לך נשמתי!!..ולכולם!!

למעלה