שאלה ,

שאלה ,../images/Emo3.gif

תארו לעצמכם אתם קמים בבוקר ורואים כי כולם נעלמו ,ואתם לבד בעיר או בעולם לא בני אדם ולא חיות רק בתיים וצמחים,, מה דבר ראשון שאתם עושים, ואם הייתם מסוגלים לחיות לבד בעולם

dani 123

New member
עליזה

המצב האוטופי המתואר הוא חמור ביותר מאחר וזאת אומרת שלא יהיו חברים לאינטרנט

maxima

New member
עליזה...שאלה קשה שאלת....

"אני" יכולה לבלות זמן רב "איתי" ועם "עצמי" בהנאה רבה אבל לדעת שאני לבד בעולם ואין עוד אנשים זה מפחיד

נֵנָה

New member
../images/Emo124.gif דנייייי,../images/Emo53.gif המחשב מתעתע

בי
. אומר כמו אממי, אני חושבת שנכנס בו שד ... וירוסים ובוטים כבר בדקתי, ואין ... הבעייה עם ה-XP בקשר להחלפת שפה עדיין קיימת. גם חתני שהיה כאן בשבת לא הצליח לגלות מדוע זה קורה ... ואין לי שום קובץ של הסורק במחשב ... עכשיו גם ה-98 עושה לי בעיות. עשיתי ניקוי קוקיס וקבצים זמניים ואז בדרך כלל אני צריכה להקליד מחדש את השם והסיסמא, והנה מה מתברר? שאיני יכולה לעבור מעברית לאנגלית (השם בעברית והסיסמא שלי באנגלית, נו, לך תדע ...) ולא עוזר לי שאני עושה ALT + SHIFT... עברתי ל-XP בחזרה, והגלישה איטית כמו צב ... חזרתי עכשיו ל-98 ופתאום הוא כותב רק באנגלית ולא עובר לעברית ... ממש השתגע המַכְזֵב הזה
איך בכלל מגיעים ל"שפה" אין לי שום אייקון למטה לשינוי שפה ב-98 ... עכשיו אני ב-XP, גולשת לא......ט לא......ט, אבל אין לי ברירה ... ה צ י ל ו

dani 123

New member
בתפוז יש 2 פורומים היכולים לעזור

כנסי לפורום חלונות או פורום תמיכה טכנית והציגי את הבעיה

dani 123

New member
ננה

להלן תשובת תמיכת מיקרוסופט לבעיה דומה שהיתה לי שלום דני, היכנס ללוח הבקרה -> הוספה או הסרה של תוכניות. בדוק האם מותקנת על המחשב תוכנה בשם TextBridge. במידה וכן - התוכנה עשויה לגרום לבעיה שאתר מתאר. נסה להסירה, ובדוק האם הבעיה עדיין קיימת. בברכה, תמיכת מיקרוסופט

נֵנָה

New member
לא דני, אין אצלי תוכנה בשם זה ../images/Emo10.gif

התוכנה עם השם היחידי שקצת דומה, שיש לי ברשימה היא : TopTextiLookup . אני אפנה מחר עם הבעייה לפורומים שהצעת לי. תודה

bimbo.

New member
עליזה...

אחרי שהכרתי חברים וחברות כאלה נפלאים באינטרנט, לא בא בחשבון שאשאר לבד....
אני פשוט לא מסוגלת לתאר לעצמי מצב כזה, ולכן קשה לי לענות על שאלתך...

emmy5

New member
עליזה ,דני צודק אבל כדי להמשיך ...

בשאלה ...תעני את קודם ....
...אני חוזרת לישון

עליזה, חזרת במנהרת הזמן לבראשית..?

והרי גם בשחר הבריאה ה' ברא איש ואישה.. ומנקודה זו - אין לי בעיה להתחיל... אבל לבד בעולם - ממש לא..... וללא בעלי חיים יופר מחזור המזון בטבע, ומן הסתם גם הצמחים לא ישרדו... ולפיכך גם האדם האחד בעולם יכחד.... ולמה עלתה בראשך השאלה הזו?

נֵנָה

New member
חונושקה, כשאדם וחווה נבראו |חי|

כבר היו בגן-עדן בעלי חיים, שכחת ? אפילו הקופים היו לפנינו ...

ננה, ברור שאני זוכרת ...../images/Emo22.gif

הצמחים נבראו ביום השלישי, בעלי החיים ביום החמישי והאדם, זכר ונקבה נבראו ביום השישי... אני עניתי לשאלה של עליזה שרשמה שבעולם לא ישארו בעלי חיים רק צמחים ובתים- ואני כתבתי שעולם ללא בעלי חיים לא יתכן, שכן יופר האיזון בטבע... מעניין אותי מאיפה הגיעה השאלה הזו....האם מפחד קיומי או מה???

נֵנָה

New member
לא יודעת ... תראי, יש הרבה אנשים

בעולם שתוהים על סודות היקום והקיום ... אני מאד מעריכה את זה שיש בעולם אנשים בעלי דמיון ודרך מחשבה פילוסופית כזאת... זה מה שמגרה את המדענים לחקור ולגלות בכל פעם תגליות חדשות על סודות הקיום ... כילדה קטנה היו לי המון מחשבות פילוסופיות כאלה, אך עם ההתבגרות נעשיתי ריאליסטית ומרובעת לגמריא ... את הדמיון שלי אני שומרת ליופי ולאמנות.

נֵנָה

New member
עליזה, את מעלה שאלה מאד היפותטית

קשה לי לענות על שאלות דמיוניות כאלה ... אני מטבעי מאד מציאותית, איני טיפוס פילוסופי ונוהגת להתמודד ולאמץ את מוחי רק עם מצבים מציאותיים והגיוניים. לדעתי, אם היה קורה מצב כזה שכל החיים, אבל ממש כולם יעלמו, בגלל שואה אטומית או שואת טבע, אין ספק שגם אני אכחד עם כולם ואז לא תעמוד בפני בעייה כזאת בכלל ...

תשובה

ראיתי סרט בטלויזיה על לוסאנזלס ושם הראו כאילו נפל משהו על כדור ארץ וכולם נעלמו ונישארו גבר אישה ושני ילדים, ומה שהם עשו שהם היו לבד, ואז סתם עלה רעיון, אם אני אייתי לבד,הייתי הולכת לגור בכנסת ,
וישנה בבנק ישראל,[לא בתנור כמובן]
סתם בטוח לא בלי המשפחה וחברים,

maxima

New member
בוקר טוב עליזה.........../images/Emo13.gif

גבר אישה ושני ילדים זה כבר לא לבד יש חברה יש עם מי לדבר עם מי לריב ועם מי להשלים...

כן אבל עד

שהם כאילו התחברו ,לקח כול הסרט, הכי מצחיק שהם בסוף עמדו ברמזור למה עומדים והם אומרים, צריך לחכות לאור ירוק ,כאילו עוד מישהו יבוא נחמדומפחיד,

למעלה