שאלה

נעמקה19

New member
נצל"ש

אתם יודעים, דוד שלי סיפר לי שאם רואים יותר מדי טלויזיה, הסיכוי להלצהיימר (או איך שלא כותבים את זה) גדול יותר. ועכשיו, כשיש השמיניה, אני לא יכולה לעבור יום אחד בלי לראות השמיניה!!

KiShKooSh

New member
זה הרבה יותר נורא ממכלת השיחה../images/Emo4.gif

זה מחלה שבה חלקים מהמוח של הבן אדם מפסיקים לעבוד אחד אחרי השני ופתאום אתה לא יכול ללכת ולא יכול לזכור ולא יכול הרבה דברים לאט לאט עד שמתים זו המחלה הכי נוראית שיש דוד של אמא שלי מת מזה בחופש

noyil

New member
שטויות

בגיל כלשהו התאים במוח מתפרקים, למי שיש אלצהיימר זה מוקדם יותר.

shminia com

New member
חברה ' יש לי משימת שמיניה עבורכם

תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב, זה ממש דחוף: אני צריכה להשתמש במספר 4 ורק במספר ארבע .ארבע פעמים ולא לעבור את ארבע הפעמים או פחות מארבע פעמים. עכשיו עליכם לשים סימני חיבור ,חיסור, חילוק וכפל. אתם צריכים להגיע לתוצאה 6. זה מה זה דחוף כי זה לבת דודה שלי ואנחנו ישבנו על זה איזה 10 דקות ומצאנו פתרון אבל זה יצא שהשתמשנו במספר 4 יותר מדי פעמים. הלפ אס!!!. (זה לא שאני לא טובה במתמטיקה- זה פשוט אני שונאת מתמטיקה ואני רוצה לעזור לבת דודה שלי זו איזה חידה ממכון וייצמן) אז קדימה כולם לשים LSR על הראש ולפתור את זה!! עדי

shminia com

New member
תודה על הענות אבל פתרנו את זה

וגם RON משהו פתר ושלח לנו במסר אתם עדיין יכולים לנסות..:):) מחר אני אביא עוד (יש לה 3 דפים לעשות אז מחר אני אלך אליה ) אבל אני לא מבטיחה כלום עדי

shminia com

New member
RON256 פתר ולבלינדה

את צריכה את זה בתרגיל אחד כאילו : 5+5+5+5 שווה.. הבנת? עלית על התשובה רק תכתבי את זה בתרגיל 1

shminia com

New member
התשובה: למי שרוצה לחשב עדיין שלא יק

יקרא. א זבלינדה ענית תשובה נכונה פשוט צריך תרגיל 1 אז בקיצור פתרת את זה וגם RON256. אז ככה התשובה: 4+4:(4+4)

למעלה