שאלה

תמיר1991

New member
יש הבדל.

את הבשר צריך תזונתית (באופן עקרוני, למרות שזה לא כך, וויטמינים אף פעם לא ישלימו את הבשר...). את הפרוות צריך רק לשימוש אנוכי גרידא. תמיר.

FuxPavel

New member
אנשים לא צריכים בשר וויטמינים

שישלימו את הבשר. אתה לא צמחוני לכן אתה לא מודע לכל העניינים הבריאותיים שכרוכים בכך, ישנם ירקות אשר ממלאות את תפקיד הבשר בצורה מלאה.

תמיר1991

New member
שום דבר לא ממלא את תפקיד הבשר

בצורה מלאה, ולא מומלץ להיות צמחוני ללא תוספים מסויימים. אני לא צמחוני, אבל כפי שאמרתי אני מכיר טוב מספיק צמחונים ששמחו לספר לי שבלי הויטמינים זה לא כ"כ כדאי להיות צמחוני מבחינה גופנית. תמיר.

תמיר1991

New member
../images/Emo31.gifנגד בצורה נחרצת

יש הבדל בין פרוות לבשר---> הבשר נועד בעיקרו לשם השובע ולא לשם ההנאה, ובנוסף בשביל הבשר החיות לרוב נהרגות ישר, בעוד תהליך הפרוות מהווה התעללות בחיות שלרוב מופשטות בעודן בחיים. תמיר.

FuxPavel

New member
כמו שאתה יכול לי פרווה אתה יכול בלי

בשר. וברגע שהורגים חייה זה כבר לא משנה התהליך, התוצאה זהה.

תמיר1991

New member
לא נכון, אני לא יכול בלי בשר.

אולי אני יכול לחיות על ויטמינים משלימים, אבל האפקט לא כמו בשר, ופעם אחרונה שבדקתי אני לא גר בסביון, ככה שאני מעדיף לשלם על הבשר ולא על הויטמינים, בנוסף לטעם. תמיר.

FuxPavel

New member
אתה לא צריך ויטמינים במקום בשר.

זאת עוד שטות שאתה כותב והיא לא נכונה, תבדוק את העובדות...

תמיר1991

New member
באמת?

לא נראה לי שאחד ששליש מבני הדודים שלו והידידה הכי טובה שלו הם צמחוניים, מדבר שטויויות
תמיר.

FuxPavel

New member
בוא ניגש לעניין.

מה יש בתוך הכדורים הללו שבני הדודים שלך והידידה הכי טובה שלך לוקחים ? ברזל ? ויטמין B12 ? תשאל, תבדוק, ואז אני אתן לך את כל התחליפים הטבעיים לכדורים הללו. לקיחת כדור זה רק עניין של נוחות כי הם כנראה לא אוהבים מאכל מסויים.

תמיר1991

New member
אתה טוען שלכל כדור יש תחליף

טבעי? הבשר מכיל את מה שיש בתוכן ישירות בכמות גדולה, אם הם ינסו לאכול דברים אחרים הם יצטרכו כמויות, וכידוע זה משמין, ובנות לא אוהבות להשמין, ובד"כ גם לא בנים. פבל, אדם שלא אוכל בשר ולא רוצה לפטם את עצמו במזונות אחרים בשביל להשלים את התצרוכת המומצלצת, צריך כדורים. תמיר.

FuxPavel

New member
שוב טעויות.

אני רוצה שתדבר לעניין ואתה מתחמק, אני יכול לתת לך מידע על התחליף, ובגלל שכל התחליפים הם צמחיים הם לא ישמינו יותר מהבשר.

תמיר1991

New member
אתה מוזמן לתת מידע,

ובכל מקרה, בתור אוכל בשר אני מניח שצמחונים מבינים יותר ממך (וממני, ומכל לא צמחוני אחר) בעניין זה. תמיר.

תמיר1991

New member
אני מתחמק?

למה אתה מתחמק מלהסביר בתירוץ הנלעג שאני מתחמק?
תמיר.

FuxPavel

New member
כן אתה מתחמק.

תגיד איזה כדורים הם לוקחים ואני אגיד מה התחליפים פשוט מאוד. אני לא מתכוון לפרט את כל התחליפים לכל הכדורים.

למעלה