שאלה

oshratoosh

New member
שאלה../images/Emo27.gif../images/Emo13.gif

איך קוראים לשחקנית שמשחקת את 'איב קנדל' בפרק האחרון של פשע מן העבר? היא מוכרת לי ואני חייבת לדעת מאיפה..

LeRanch

New member
../images/Emo207.gifבחורות טובות - סיום העונה

טוב אם לומר את האמת, כבר באמצע העונה ניחשתי שספיירי תנצח. בתכלס לה הגיע לנצח (אפילו שהיא די פסיכית), וזה היה ברור שהיא תקבל ת'כסף כי אין לה בית! אז הגמר באמת היה שקוף. ממש התבאסתי ששיי הודחה בכזאת מהירות, אבל היה יפה שמוניק החזירה אותה כשופטת
הנאומים של שלוש הבנות היו באמת יפים, ובמיוחד של ספיירי שלא כתבה אחד כזה. אפילו אותי היא הצליחה לרגש. האיחוד היה היסטרי
החל משאטאר שאני באמת לא יודע איך לא אשפזו אותה עד עכשיו. בת מלוכה? Are you for real?! ומה זה השיער הזה?
ספיירי נראתה ממש טוב עם השיער החדש שלה. הורוד עשה לי רע בעיניים. ברוק באמת היא הזונה של התוכנית. הבחורה פשוט שרמוטה ברמות. גם ליילין נראתה אחלה וזה היה ממש יפה שנתנו לה 10000 דולר
חבל שנהרסה החברות בין שיי, בקי ולריסה (שאשכרה הפכה לניו יורק של בית הספר לנימוסים). היא פשוט בחורה לא נורמלית. ומה זה האימא הזאת שלה?! היא לבנה כמו קיר!
קיצר שלריסה תלך לאיזה סדנה לטיפול בעצבים
וזהו נגמרה לה התוכנית
עכשיו רק צריך לקוות שבאמת תהיה עונה שנייה עם הגברים של I Love New York כי זה יהיה קורע

מסכימה לחלוטין !

שאטאר היא בחורה שנפלה מכוכב אחר. היא חיה בסרט לא ברור. ברוק אכן הזונה של צ'ארם סקול, ועוד יותר הופתעתי איך שהיא הגיבה למצב באיחוד. לריסה יצאה בתדמית של ילדה קטנה וקטנונית, ואמא שלה נראית רע רע רע. לגמרי טראש. בעיניי מוניק היא אישה חזקה עם ערכים מצוינים, אני שמחה שהיא הצליחה להכניס קצת שכל בכמה מהבחורות שם. באמת כל הכבוד לה. שמחתי מאוד שספיירי זכתה, קיוויתי שהיא תזכה עוד לפני הפרק של התרומה לצדקה. השיער שעשו לה בגמר היה נוראי, היא נראתה בת שישים. באיחוד היא נראתה פשוט מצוין ! מאוד משמח אותי שהיא פתחה כמה עסקים והתמסדה בבית משלה. במקביל מאוד שמחתי בשביל ליילין על השינוי שחל בה, ושמחתי שהיא קיבלה סכום כסף נחמד בסופו של דבר. אגב, בחלק של הוידויים, מי עוד חושב שזה צולם לפני שהודיעו על הזוכה ? ספיירי אמרה "כשמוניק אמרה לי שזכיתי..." עם השיער הקודם שלה, לגמרי זיוף של רגשות.

LeRanch

New member
בקשר לחלק האחרון

השיער של ספיירי בגמר נראה ממש כמו פאה, ככה שיכול להיות שכשהראו אותה מדברת על "כשמוניק אמרה לי שזכיתי.." זה באמת השיער שלה, שהתחבא מתחת לרעמה הנוראית שהייתה לה (והזכירה לי את טיירה בנקס משום מה
)

אבל הראו במייקאובר איך הורידו לה את השזירה...

והשיער של שאטאר לא נראה כמו פאה ??

LeRanch

New member
אולי סתם שתלו שם שיער ורוד

זו מספרה מה הבעיה לעשות את זה? והשיער של שאטאר נראה כמו חתול שהתיישב לה על הראש.

snier1991

New member
בא לי להקיא מהצביעות של הסדרה

אני לא צפיתי בה לאורך כל הפרקים פרק כן פרק לא אבל מה שהכי הפריע לי זה אותה בעיה שהיה בניו יורק רק להיפך ניו יורק אמרה שהיא טראש בקול מה שגרם לסדרה להיות מאד בעייתית עם דמויות כמו השחקן שנשארו עד שלב הרבה יותר מדי מאוחר לעומת זאת בחורות טובות אמרה שהיא תוכנית חיובית מה שגרם להן להיות מאד צבועים מצד אחד את נכנסת מאחורה בשביל הדרמה ואז את מטיפה להן? זה הסריח מצביעות והרבה פעמים זה פשוט היה דבילי בקי הגיעה ל3 האחרונים כשמממה שראיתי היא הייתה תמיד גרועה הניצחון של השחור\ה(שוב) סדרות הטראש מבית היוצר של טעם האהבה מתחילות להיות מתישות את בחורות טובות אני הולך להפסיק לחלוטין בעונה הבאה ואת ny נראה פרק ראשון נראה איך יהיה רק טעם האהבה אצליחה לשלב את רמת הצביעות והטראש ישיר באופן נכון ובניגוד מוחלט הדוגמנית הכי חכמה ביותר ממש מוצלחת דמויות כל כך הזויות(ואנדרה הזה שלא שמע על התפרקות ברית המועצות קרע אותי בחלק שהוא אמר אני לא מתאמן בורכתי ע"י האבות הסובייטים שלי וחמש דקות אחר כך הוא צועק אני מת לאכול את האוכל אבל אני לא יאכל כי אני עובד קשה בשביל הגוף שלי) רק לא הבנתי מה בן סטיין איבד בזה? אני ממש מרגיש רע מזה שהוא שם זה לא פלייבור או מוניק זה פאקינג סטיין

LeRanch

New member
ועכשיו עם פיסוק../images/Emo13.gif

אני לא צפיתי בה לאורך כל הפרקים (פרק כן, פרק לא) אבל מה שהכי הפריע לי זה אותה בעיה שהיה בניו יורק, רק להיפך - ניו יורק אמרה שהיא טראש בקול מה שגרם לסדרה להיות מאד בעייתית עם דמויות (כמו השחקן שנשאר עד שלב הרבה יותר מדי מאוחר). לעומת זאת, בחורות טובות אמרה שהיא תוכנית חיובית, מה שגרם להן להיות מאד צבועים - מצד אחד את נכנסת מאחורה בשביל הדרמה ואז את מטיפה להן? זה הסריח מצביעות, והרבה פעמים זה פשוט היה דבילי (בקי הגיעה ל-3 האחרונים כשממה שראיתי היא הייתה תמיד גרועה). הניצחון של השחור\ה(שוב). סדרות הטראש מבית היוצר של טעם האהבה מתחילות להיות מתישות. את בחורות טובות אני הולך להפסיק לחלוטין בעונה הבאה, ואת ny נראה פרק ראשון נראה איך יהיה. רק טעם האהבה הצליחה לשלב את רמת הצביעות והטראש ישיר באופן נכון.

snier1991

New member
../images/Emo6.gif

למען האמת גם לי זה נראה מבולגן וחשבתי לרגע אם כדאי לפסק ואז ויתרתי על הרעיון מתוך עצלנות גרידא טוב עכשיו אני יודע איך גילריב מרגיש

snier1991

New member
את יכולה לתרום לי כמה סימני פיסוק להודעה

הבאה? נראה לי פשוט שיש לך עודף בכאלה

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifמסכימה כמעט עם הכל.

חוץ מהקטע לגבי השיער של ספיירי.

למעלה