שאלה מה הדבר שהכי הייתם רוצים לשנות בעבודה שלכם
ל לביאה בפעולה New member 23/5/06 #1 שאלה../images/Emo26.gif מה הדבר שהכי הייתם רוצים לשנות בעבודה שלכם
ב בנצי מודו 1 New member 23/5/06 #2 שזה שעובד איתי יידע לדבר עברית כי כרגע העברית שלו משתווה לילד בן שנתיים-שלוש, כמובן עם שכל של מבוגר, וזאת אחרי 15 שנה בארץ.
שזה שעובד איתי יידע לדבר עברית כי כרגע העברית שלו משתווה לילד בן שנתיים-שלוש, כמובן עם שכל של מבוגר, וזאת אחרי 15 שנה בארץ.
ל לביאה בפעולה New member 23/5/06 #3 עונה../images/Emo26.gif שיהיה קרוב יותר הבייתה. שאני אעבוד פחות שעות. שהמשכורת שלי תוכפל. זה יצא בסוף יותר מאחד.
עונה../images/Emo26.gif שיהיה קרוב יותר הבייתה. שאני אעבוד פחות שעות. שהמשכורת שלי תוכפל. זה יצא בסוף יותר מאחד.
D dudusch New member 24/5/06 #5 את אופן הבעת ההערכה ממנה נגזר יחס המנהלים הבכירים והמשכורת... דווקא מבחינת יחסי אנוש בין העובדים הכל סבבה עכשיו, אחרי שהרוטווילרית עזבה אולי מתוך תחושת אחוות גורל שכולנו באותו בור? לא משנה למה, היחסים בין העובדים סבבה, עם ההנהלה יש מה לשפר.
את אופן הבעת ההערכה ממנה נגזר יחס המנהלים הבכירים והמשכורת... דווקא מבחינת יחסי אנוש בין העובדים הכל סבבה עכשיו, אחרי שהרוטווילרית עזבה אולי מתוך תחושת אחוות גורל שכולנו באותו בור? לא משנה למה, היחסים בין העובדים סבבה, עם ההנהלה יש מה לשפר.