שאלה אנא ...עזרו לי לסגור ויכוח ... בשיר My dad gone crazy זאת היילי ג'ייד שרה או לא
G galileho New member 28/3/05 #1 שאלה ../images/Emo26.gif אנא ...עזרו לי לסגור ויכוח ... בשיר My dad gone crazy זאת היילי ג'ייד שרה או לא
שאלה ../images/Emo26.gif אנא ...עזרו לי לסגור ויכוח ... בשיר My dad gone crazy זאת היילי ג'ייד שרה או לא
F FuCkInG C r A z Y New member 28/3/05 #5 הילה ../images/Emo99.gif חח נשארתי עוד קצת =] שיחכו הם קצת <מקווה שקראת תמסרים כבר ואת מבינה על מה אני מדברת>
הילה ../images/Emo99.gif חח נשארתי עוד קצת =] שיחכו הם קצת <מקווה שקראת תמסרים כבר ואת מבינה על מה אני מדברת>
G galileho New member 28/3/05 #11 כע הא... תמיד יש פעם ראשונה... טופ ... מכיוון שאינני יכולה לסרוק לכן את זה :X אי אפשר D: (נענע בננה)
B bLAck hALo New member 28/3/05 #12 אני דורשת את ה-5 שקל שלי! בננה? אני בטוחה שגלורי עוד מחכה לפיצוי שלו
B bLAck hALo New member 29/3/05 #17 אבל אני אישרתי את זה.. :} חוץ מזה בכסף הזה את צריכה לקנות לי מסטיק אבטיח!! <או כמו שאת אומרת מס-ת-יק אבטיח>
אבל אני אישרתי את זה.. :} חוץ מזה בכסף הזה את צריכה לקנות לי מסטיק אבטיח!! <או כמו שאת אומרת מס-ת-יק אבטיח>