שאלה

מלכוש

New member
שאלה../images/Emo26.gif

מישהו (או מישהי, כמובן) יודע/ת כמה אנשים היו בהופעות של אלאניס בישראל? סתם חשבתי על זה אני מקווה שזה מספר די גדול שתראה כמה אוהבים אותה ושתבוא שוב! איזה פנטזיות... : )

תראי...

היא מלאה את כול קיסריה (הכרטיסים נגמרו) וגם בראשון הבנתי שהיה מפוצץ לאללה (אני לא בטוח שנמכרו בראשון כול הכרטיסים, תקנו אותי אם אני טועה) אני לא יודע כמה במספרים, אבל זה הרבה...

avivs

New member
נראה לי

18,000 בראשון. אם אני זוכר נכון את הכתבה.

AlanisJunkie

New member
בקיסריה היו מקומות ספורים

כלומר, מספר מסויים של אנשים שהמקום יכול להכיל (להזכירכם, בקיסריה יושבים בהופעות). וכמובן, כל הכרטיסים נמכרו. לעומת זאת, בראשון, אנשים עמדו ויכלו לדחוס ולדחוס אנשים, ואכן זה מה שעשו, והמקום היה מפוצץ.

BaBa LiVe

New member
יושבים רשמית בקיסריה, לא?

איך אפשר להיאשר לשבת בהופעה של אלאניס?

AlanisJunkie

New member
ברור שאנשים עמדו!

ועוד איך עמדו, אבל במקום שהיה מיועד לישיבה. כך שזה עדיין מקומות ספורים.

אני לא ישבתי

וגם כול קיסריה לא ישבה! היה כול כך מעולה... הייתי נותן הכול כדי שהיא תחזור לעוד איזה הופעה

מלכוש

New member
חחחח אביב!!!

בהחלט שבלעדינו חסרו אנשים!!! חחחח אז... מישהו יודע כמה מקומות ישיבה יש בקיסריה..?? חחחחחחח איזה קטעים- עכשיו שמתי לב שעומד לנו תרנגול מול הדלת בבית...! חחחח איך הוא הגיע לשם???? חמוד

Lotzifer

New member
היי! גמני לא הייתי שם!!!!

טוב נו, אז בקושי ידעתי מי היא........ וביי דה ווי, לחברה שלי היה כרטיס בחצי מכיר והיא לא הלכה.... סתומה שכמותה.....

Arel Frank

New member
ההופעה בראשון

ההופעה בראשון היתה עמוסה. עד אפס מקום. אם אני לא טועה היו שם 15,000 איש. והכטיסים נמכרו כולם. נראה לכם שיש מצב שלא בכלל??

למעלה