שאלה

moon light boy

New member
שאלה ../images/Emo26.gif

אני מאמין שכבר שאלו את זה.. אז אל תכעסו עליי שפתחתי שרשור...
פשוט אני חייב לדעת אם זה נכון או לא נכון.... האם השמוע שהחל מ- 1.1.2004 צריכים לנהוג חצי שנה עם מלווה..?? האם זה נכון..??? אם כן... אז - גרררררררר...!!!!!!!

McH3

New member
לא בדיוק..

מה- 1.1.2004 כל ילידי 87 צריכים חצי שנה מלווה.. בקיצור, הם נדפקו. ( חחחחחחחחחחחחחחחחח )

הקאובוי

New member
מזה זיוני השכל האלה

קוראים לך אביגדור ליברמן? (לא) אתה גמד? (אולי) אתה רוסי? (אולי) אל תמציא פה חוקים.

mc bige

New member
למה אתה מתווכח?

אני אומר לא אז זה לא אתה סתם מדבר שטויות וממלא את זה ששאל את השאלה ובכל השאר בולשיט בקיצר אין כזה דבר לפחות לעכשיו אם יעשו חוק כזה, אז זה לא יכנס רק על ילידי 87 אלא על כל מי שעשה טסט אחרי שנכנס החוק.... בינתיים החוק עוד לא עבר בקריאה שניה ועד שהוא יעבור יש עוד זמן בינתיים תפסיקו לזיין את השכל ישמעו על זה בחדשות וגם מה זה מפריע לכם אם יהיה חצי שנה מה אתם תפסיקו ללמוד?

McH3

New member
סליחה!! הרסתי את הפורום!! פשעתי!!

למה שלא תשב שבעה וזהו??

mc bige

New member
מישהו אמר שהרסת את הפורום?

אמרתי שאל תזיין בשכל בדברים שהם לא נכונים אם הייתה אומר דברים נכונים, לא הייתי אומר כלום, אבל שמזיינים ת'שכל, אני לא אוהב

idandi

New member
טוב התשובה הנכונה לשאלתך!!

כיום - וזאת אומרת בתאריך 28.9.2003 אף אחד.. אבל אף אחד אפילו לא השרים בכנסת אפילו לא מורי הנהיגה יודעים מתי החוק ייצא וכל מי שמחרטט לך חירטוטים ואומר לך לא לא זה יצא ככה וככה אז זהו שלא. בכל מקרה יכולים להוציא תחוק עוד שנה וגם עוד יום אף אחד לא יודע ככה שתאלץ לחכות ולראות. דרך אגב ייקח זמן לחוק לצאת אני מאמין שיותר מחצי שנה (זה אני מאמין זה לא אומר שאני יודע בוודאות!!) בקיצור שזה ייצא אתה תדע מזה וכל ארץ ישראל תדע מזה וכולם - אבל כ-ו-ל-ם ידברו על זה בתודה, עידן.

למעלה