שאלה...

בהביבו

New member
שאלה...../images/Emo26.gif

פגעסוס אני מפנה את שאלותיי לכאן שכאמור ענית לי בפורום משוב... לא הבנתי איזה סוגים של קבצים מותרים לי.. כלומר איך אני יודע..? אני ערכתי את צילום המסך ה"צייר" של הווינדוס שלי.. כאשר אני מעוניין לעלות את התמונה בהודעה זה פתטום הופך לאיטי מאד ובסוף הוא לא עושה כלום, כלומר הוא מביא אותי לשגיאות בדף..אבקש את עזרתך..

בהביבו

New member
../images/Emo26.gif

אני עשיתי צילום של הודעת פתיחה של אחד מן הפורומים. בכוונה לעלות אותו לפורום, וכאמור הוא לא נותן לי לעלות אותו..

פגעסוס

Well-known member
אני מבין...

אבל איזה סוג של קובץ אתה מנסה להעלות? JPG, BMP, GIF? והאם גודל הקובץ הוא קטן מ 250KB?

בהביבו

New member
אם תוכל להסביר לי את המשמעויות של..

הקבצים האלה אוכל לומר לך.. מאיפה אני יכול לדעת איזה סוג קובץ?(סליחה על חוסר היידע)

בהביבו

New member
תראה,

אני פתחתי את הודעת הפתיחה של אחד הפורומים, לחצתי על-PRINT SCREEN ואז עשיתי הדבקה של זה בצייר של הווינדוס שלי. שמרתי את הקובץ, וזהו.

פגעסוס

Well-known member
אם כך...

זה ככל הנראה BMP. הכנס לצייר, לחץ על קובץ>>שמירה בשם. בחלק התחתון של החלון שייפתח, אתה יכול לבחור באיזה סיומת, בחר JPG. בצורה זו תקטין את גודלו של הקובץ וייתכן שזה יפתור את העניין.

פגעסוס

Well-known member
שם של קובץ...

כל קובץ רשום בצורה הזאת: XXXXX.YYY (לדוגמה - FUNLAND.JPG). שלוש האותיות שאחרי הנקודה הן הסיומת של הקובץ והן בעצם מגדירות את הסוג שלו. BMP,GIF,JPG - סיומות ידועות של קבצי תמונה HTM - סיומת של אתה אינטרנט TXT - סיומת של קובץ טקסט DOC - סיומת של קובץ שנכתב ב MICROSOFT WORD

פגעסוס

Well-known member
או קיי..

אז זו הבעיה... 1.37 MB שווה ל 1370 KB וקובץ יוכל להכנס לתפוז רק אם הוא מתחת ל 250 KB שמור את הקובץ בתור JPG והכל יסתדר

בהביבו

New member
תודה רבה..כנס רגע..

ש\עכשיו הלכתי לשמור שוב, ויש לי חץ עם כל מיני סימות..אחת מהן זה אכן JPG..ללחוץ עליו.?

למעלה