שאלה האם מישהי יודעת אם רובי יופיע ב- LIVE EARTH ?
F FourMinuteWarning New member 7/7/07 #1 שאלה../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif האם מישהי יודעת אם רובי יופיע ב- LIVE EARTH ?
L Lilush93 New member 7/7/07 #3 בכל מקרה יש שם גם אומנים מצויינים../images/Emo70.gif בבבבבבבבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני רוצה את רוביל'ה אני לא יכולה להשלים עם זה
בכל מקרה יש שם גם אומנים מצויינים../images/Emo70.gif בבבבבבבבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני רוצה את רוביל'ה אני לא יכולה להשלים עם זה
B Berliner star New member 7/7/07 #4 ../images/Emo6.gif ואני כבר חשבתי לעצמי "מה אני יודעת על רובי ששירי לא? " רובי, לפי מה שדובר (או יותר נכון- לא דובר), לא יופיע במופע. היו שמועות אבל.. אף אחת מהן לא אושרה. לא ניראה לי כל כך שהוא מתכנן להופיע עד שנה הבאה.. ככה זה ניראה.. אבל נו.. הוא צריך מנוחה אחרי השנה שעברה עליו..
../images/Emo6.gif ואני כבר חשבתי לעצמי "מה אני יודעת על רובי ששירי לא? " רובי, לפי מה שדובר (או יותר נכון- לא דובר), לא יופיע במופע. היו שמועות אבל.. אף אחת מהן לא אושרה. לא ניראה לי כל כך שהוא מתכנן להופיע עד שנה הבאה.. ככה זה ניראה.. אבל נו.. הוא צריך מנוחה אחרי השנה שעברה עליו..
F FourMinuteWarning New member 7/7/07 #5 ../images/Emo6.gif אל תמעיטי בערכך../images/Emo70.gif../images/Emo196.gif תודה על התשובות
S sasha22222 New member 7/7/07 #6 האירוע הזה לא נשמע משהו אם זה אמור להיות למען כדה"א, אז כמה חשמל הולך על הבמות הענקיות האלה?!