שאלה!!!| אף פעם לא התנשקתי ואני חושבת שזה מגיע אז איך בידוק מתנהגים?
O OSRIT New member 16/2/02 #1 שאלה!!!|../images/Emo25.gif אף פעם לא התנשקתי ואני חושבת שזה מגיע אז איך בידוק מתנהגים?
ה הפיקולו החיפאי New member 16/2/02 #3 תשובת התשובות כשזה מגיע - את יודעת ות לא תאמיני כמה שזה יוצא טיבעי (במיוחד אם זה מישהו שואהבים) ...המון נשיקות. אפשר להתמכר לזה, באמת.
תשובת התשובות כשזה מגיע - את יודעת ות לא תאמיני כמה שזה יוצא טיבעי (במיוחד אם זה מישהו שואהבים) ...המון נשיקות. אפשר להתמכר לזה, באמת.
A alice21 New member 16/2/02 #4 הולכים לפי הלב קודם אחר כך מצמידים פה לפה ומסובבים לאט לאט את הלשון לא כל נשיקה ראשונה היא חוויה, שלי הייתה ממש דוחה
הולכים לפי הלב קודם אחר כך מצמידים פה לפה ומסובבים לאט לאט את הלשון לא כל נשיקה ראשונה היא חוויה, שלי הייתה ממש דוחה
ט טל קר New member 16/2/02 #5 את זוכרת את משחק הילדים "שעון"? שבו היו עושים היקי לעצמך, ע"י ליקוק, מציצה ונשיכות קלות של גב הזרוע, כך שהיה נוצרת צורה של עיגול? אותו דבר, רק לא על גב הזרוע...
את זוכרת את משחק הילדים "שעון"? שבו היו עושים היקי לעצמך, ע"י ליקוק, מציצה ונשיכות קלות של גב הזרוע, כך שהיה נוצרת צורה של עיגול? אותו דבר, רק לא על גב הזרוע...
ל ליאן. New member 17/2/02 #6 מזל טוב ../images/Emo70.gif מצאתי בשבילך כמה לינקים להדרכות ברשת, אבל אלה סתם הדרכות על יבש כדי שתהיה לך קצת מוכנות נפשית ובטחון לקראת הדבר האמיתי ☼ מדריך הנשיקות השלם (כמעט) - כולל גיוונים ☼ בית ספר לנשיקות ☼ שאלות ותשובות על נשיקות
מזל טוב ../images/Emo70.gif מצאתי בשבילך כמה לינקים להדרכות ברשת, אבל אלה סתם הדרכות על יבש כדי שתהיה לך קצת מוכנות נפשית ובטחון לקראת הדבר האמיתי ☼ מדריך הנשיקות השלם (כמעט) - כולל גיוונים ☼ בית ספר לנשיקות ☼ שאלות ותשובות על נשיקות