שאלה.....?!!?

שאלה.....?!!?../images/Emo23.gif

תאמת אני קוראת את ההודעות שלכם בפורום ואמאלה מזה אני לא מבינה...להתלהב ככה מה הקטע אפשר להעריץ אותם כמובן אבל ככה אני בחיים לא יקפוץ על מישהו שאני מעריצה גם אם הוא יעמוד לידי ...זה לא נעים זה לא דרך....לא אמרתי לא לאהוב אותם את השירים הכול אבל ככה?....זה מפחיד...אני חושבת שאפשר לאהוב ועדין להתנהג נורמאלי....והכי מפחיד משהי כתבה..."עמדתי לידו דפק לי הלב" מה ניסגר כאילו?....אם יש לכם תשובה ..בבקשה... תענו שלחו מסר ....אני רוצה לדעת תשובה על זה...

../images/Emo60.gif../images/Emo210.gifאויש סתמי

ומהר כי כל אחת מעריצה באופן אחר יש כאלה שמשתגעות [כמוני] ויש כאלה שלא משתגעות [כמו לירון
] ואם היא עמדה לידו ו"דפק לה הלב" מה זה עניניך? לא טוב לך? את רואה את האיקס למעלה? תלחצי עליו!

Baruush

New member
../images/Emo214.gif חמודות תתחילו להירגע.

היא שאלה שאלה. מה אתן מתנפלות עליה בכלל?! =/

Baruush

New member
טחחחחחחחחחחח

עלק לא התנפלת. תקראי את ההודעה שלך שוב ותראי.

../images/Emo60.gif../images/Emo210.gifטוב

אולי כעסתי אבל אין מה לעשות מעצבן ואני יגיב איך שבא לי אפאחד לא יגיד לי מה לכתוב ומה לא נכון? בר? אני לא בכוונה לריב אבל זה מה שחשבת באותו רגע

Baruush

New member
../images/Emo214.gif כנסיי (;

תראי. אי אפשר להסביר מה זה להעריץ.. אבל, זה לא סתם. הערצה אמיתית זה לא לקפוץ על אותו אחד ולצרוווח וזה. לא יודעת.. אולי כן. ואולי לא. אבל מה שאני מנסה להגיד- שההערצה באה מהלב. זה כאילו.. אתה רואה מישו, ופתאום, אתה רוצה לראות אותו כל הזמן. משו כממו אהבה. כאילו, את בנוסף, לא מעריצה רק בגלל החיצוניות, אלא גם הערכה כלפיהם. איך שהם שרים, את האהבה שהם מעניקים ועוד דברים. מבינה? :] אם לא, תגידי ואני אנסה לפרט יותר (=

../images/Emo182.gif כן מאמי כנסי כנסי!

כןןן כשא-נ-י עמדתי ליד שרון פשוט דפק לי הלבבבב! אני לא צורחת.. ואני לא צועקת.. ואני לא קופצת.. פשוט אני לא יודעתת מפגינה חיבה כלפיהםם! דפק לי הלב! נישקתי אותו.... חיבקתי אותו.. פשוט אמרתי לו כמה שאני שמחה לראות אותו אחרי שנה של הערצה! ואני לא מתביישת שכן! דפק לי הלב.. אם יש לך בעיה עם זה? אז זו בעייתך! חח מאמי זה לא אשמתי שזה מפריע לך שדפק לי הלב.. כן הם בני אדם! אבל הם מ-ו-ע-ר-צ-י-ם- אוףף כל אלו שבאים עם השאלות הדפוקות שלהםם דיי כבר תבינוו הם מוערציםםםםםם! כמו שאתם אוהבים את נינט,שיי גבסו,הראל סקעת, ועוד..... אז אנחנו אוהבות את הלהקה "גיים בויז" וזה לא ישנה כלוםם! כי אותם אנחנו אוהבות! מקוה שהבנת והפנמת..:) בייזזזזז

למעלה