שאלה

שאלה ../images/Emo22.gif

רציתי לשאול אם יש משמעות לעובדה שהכתב שלי ביד שמאל לא יותר מבולגן ביד ימין ואני ימנית.

astral tal

New member
בכוח את רוצה לעצבן אותי ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

מה זה השאלות האלה ??!? יאללה יאללה...

shonshon5

New member
או, זו תופעה ממש מעניינת !!

וממחקרים ממש אחרונים שנתקלתי בהם עולה כי תסמונת הכתב הזהה בבעלי יד דומיננטית אחת נפוצה בעיקר בקרב נערות צעירות מצפון הארץ. כמו כן נצפה מתאם מובהק בין מידת האחידות של הכתיבה בין שתי הידיים לבין רמת ההישגים הלימודיים. אבי, יועץ חינוכי.

שונשון - המתוק

חבל נורא שלא היית בפתיחה.... היו שם כמה שהתפספסו לי אגב... מה כתבת פה בקשר לצפת רבתי? אתה יודע שצפת היא עיר הפלך שלי? אח צפת צפת...לו היית תל אביב....

הי הי הי, עד העיר שלי

צפת עיר נהדרת, יש בה לכלכוך יש בה בי"ס יש בה זוהמה יש בה קבוצת כדורסל מדשדשת יש בה הרבה דוסים ומנגד אין בה חיים אין בה הרבה חנויות אין בה תיירים, אין בה בי"ס נורמלי.הדבר היחיד שהורס זה הנוף הזה, והשקט. וברצינות, אני מעדיפה את צפת על ת"א. באטרפליי יקירתי, מאיפה בדיוק הגעת מצפת? אני שיר, מדליקה
זאת לכבוד ביה"ס בצפת ולמען המורים ולתפארת מדינת ישראל .
איפה ה
כשצריך אותה?????

מישהו כאן מנסה לפקפק ?

ודרך אגב תודה אבי על העזרה עם הבתי ספר, אבל לא ממש נראה לי שאני אלמד באיזשהי מסגרת בשנה הבאה. הבי"ס ויתר עלי לא בגלל ההשגים שלי (ממוצע 92) אלא בגלל שאני נוהגת להוציא למורים מסוימים את הנשמה (עם מטוסים, דיסקמנים, טטריסי וכ´ו) ואח"כ לקבל 100 במבחן. למישהו יש תשובה לשאלה הזאת.
שיר. ארציפון מסומכת

עטרה ב ט

New member
תפוחית ../images/Emo70.gif געגעתי ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אלף פעמים שלחתי לך את ההודעה הזאת אתמול, אבל משהו אצלי לא עובד טוב ולא הצלחתי לשלוח הודעות

astral tal

New member
למה דווקא וול דאן אה ?

יש לך משהו נגד נא ?! הרגעים הטובים ביותר בחיי היו עשויים נא... כשהרכבל באמצע העליה עשה הפסקה ולא נא כשהלכתי ברחוב וראיתי זקנה תמהונית ואני וחבר שלי עשינו לה נא עם האצבע כשסבתא שלי הייתה עושה לי תה עם נאנא כשסיפקתי את הצורך שלי בשליטה על אנשים כאשר עבדתי במגה ספורט ואמרתי "נא לא לגעת" כשהייתי מרביץ לילדים בשכבה באמרי להם "נאלדינק אתה עושה את זה שוב" כשהנהג מונית עשה תאונה אז עשיתי לו בציניות "נאג טוב אתה..." כשקרעו את חבר שלי במחיר - עשיתי לו "נאיבי אתה ת´יודע.." כשהייתי מחוסר בית וישנתי לי בנא-מל תאופה רגעים של אושר ותחושה עילאית, רגעים שקשה לשחזר, רגעים של "נא" ואתה בא ואומר דאן.... זה שובר את עולמי
נא-אלדינק אם זה קורה שוב...

astral tal

New member
מה את צוחקת ? עכשיו קטע על אמת

לפני כמה ימים ישבתי לי על הסככה שיש בגינה שלי - שמה אני תמיד נוהג לקרוא ספרים... הסככה רק לשם ההבנה, היא קשת כזאת שנמצאת מעל חניה ארוכה כזאת משהו שאפשר להיכנס אליה מן הרחוב ושמה מחנים את האוטו - אבל זו סככה גדולה כי מחנים שם ת-GMC Siarra שזה מפלצת. ומהמקום בו אני יושב על הסככה יש לי נוף לרחוב ולבתים שמסביבי - כי היא מוגבהת הרי. בכל מקרה ישבתי לי להנאתי שמה על הסככה, נהנה לי מהשמש החמה וממשב הבריזה המלטפת. לפתע יצאה לה איזה זקנה כפופה נראית כבת 100 מהבית שממולי, שייכת לשכנים שלי הספציפים האלו שאני לא הכי מת עליהם (היא האמא של השכנה - פשוט היא גרה איתם בשביל שהם יוכלו לטפל בה והיא לא תמות). אז הזקנה הזו יוצאת לך בצעדים קטנים ומעצבנים כמו איזה שפן אנרג´זייר שהתקלקל או משהו, ויושבת לה על כיסא ליד שולחן שמונחים בגינתם. אני החזרתי את מבטי לספר - נשאב לתוך העולם הקסום הזה שוב, כאשר מסביבי יש אחלה אווירה של חלום קייצי ונעים, כשלפתע אני מתחיל לשמוע את הפרשן הפוליטי המעצבן הזה שאבא שלי הביולוגי כל הזמן שומע - ולא רק שזה - היא שמה את זה על פול ווליום !!! ווא ווא תפסתי קריז לרגע, אבל אמרתי, נראה אוליי אני יוכל בכל זאת להתרכז - וניסיתי להמשיך לקרוא את הספר. אך אין ספק - הרדיו, יחד עם הפרשן האימפוליסיבי הזה והאנשים הקולניים שאיתם הוא מתווכח - הפריעו לנחת שלוותי הקדושה, ולכן החלטתי לעשות משהו בנידון. הפסקתי לקרוא ת´ספר, הסתכלתי עליה שניות אחדות, סופג את הסיטואצייה, - ואז צעקתי אלייה מהסככה מהעבר השני של הכביש - "היי !! יווו !! את יכולה בקשה להנמיך את זה ? אני מנסה לקרוא ספר וזה ממש חזק..." והיא כזאת לא הגיבה בכלל, לא נראה לי ששמעה אותי אפילו.. התחלתי לעשות לה תנועות עם הידיים כמו ניצול שעובר מעליו מסוק...וראיתי שמבטה נהייה עליי - אז שוב אמרתי לה את דבריי, והיא כנראה שיחקה אותה אדישה... אז עשיתי לה "מה את כאילו משחקת אותה אדישה ?! יענתו לא שומעת ?!" אז בשביל לבדוק אם היא לא שומעת באמת, רציתי לבחון את תגובתה למילים בעלות השפעה חזקה יותר: אז צעקתי לה "טוב לכי תזדייני !!" והיא עדיין לא הגיבה אז צעקתי לה שוב: "הלוואי ותקבלי עכשיו התקף לב ותמותי" והיא עדיין לא הגיבה, כזאת נראית אדישה. בסוף נמאס לי, ירדתי מהסככה אל הרחוב, הלכתי אל השער שלה ואמרתי לה באופן מאיים מעט "מה את כאילו לא שומעת אותי ?!" אז היא הסתכלה עליי, לא מגיבה, כמו איזה צמח או משהו ואז כבר ממש עלו בראשי המחשבות שאוליי היא באמת כזאת ויש לה איזה בעיה מוחית או משהו...אז המשכתי כזה לעמוד מולה מעבר לשער הלבן של גינתה, וכזה הטתי את ראשי הצידה כמו שכלבים עושים כשהם לא מבינים משהו - והתסתכלתי עליה ככה, בוחן אותה... - ואז היא מסתכלת עליי - ועושה לי "לך !!" תקיף כזה עם תנועה של ´תסתלק מכאן, קישטה´ חייכתי כזה לנוכח דברה ועשיתי לה אצבע משולשת עם מבט חודר הסתובבתי מצחקק וטיפסתי חזרה אל הסככה שלי. כשהתיישבתי לי על הכיסא - נתתי את מבטי אליה שוב - וראיתי שהיא מסתכלת עלי - אז עשיתי לה שלום ידידותי כזה בהתלהבות באופן ציני... לאחר דקה או שתיים היא קמה ונכנסה בצעדייה שוב אל ביתה. - יחד עם הרדיו ! מי שהיה שם היה נקרע אם היה מסתכל על כל זה מהצד, קטעים טוטאלי רציתי לצעוק לה תוך כדי שהיא עשתה את צעדייה אל תוך הבית - "Woooo YEAH" כמו ניצחון כזה משהו....אבל לאחר מחשבה קלה לא עשיתי את זה אסטראל "???"

ליטן א

New member
ושוב,

SuperAstral רושם לעצמו ניצחון נוסף, הפעם נגד הזקנה מהבית שממול. בפרקים הבאים, SuperAstral יילחם נגד הזקנה מהמסדרון בנהריה, נגד כנופיית "שנות ה20", נגד חבורת ה"הומלסים השיכורים" ונגד כנופיית "בית האבות נווה-שמיים"...

למעלה