שאלה..

0מתוקה0

New member
../images/Emo151.gif

יום שלישי בפורים בבית ההסתדרות בשפרינצק...ויהיה אחלה ערב.. ופרסים מדליקים... כדאי לבוא מחופשים {בשביל הפרסים}

גוגו11

New member
כדאי לנסות

שום דבר רע לא יקרה, העולם לא יתהפך וההרקדה תמשיך אם הוא יענהלך וגם אם לא. אם לא יענה לך, אל תקחי ללב, כנראה שלא מתאים לו. בהצלחה, ואני אבוא ביום ה' הקרוב כדי לראות את זה. האם תלבשי אדום? (בקיץ הזה)?

אליק 31

New member
יש באולם אחד 365 רוקדים, זה אומר:

שבכל הרקדה שבועית יש 7 בעלי יום הולדת, זאת אומרת שהמרקיד צריך לרקוד עם 7 אנשים... גם אם נפחית את מספרם של הבנים, יישארו כ 3-4 בנות בכל הרקדה. זה לא מוגזם? ואולי יהיו כמה בנים שיתעקשו לרקוד עם המרקיד? אז תרדו מזה, אין מזמינים מרקיד להרקדה סולו, תשאירו את הגחמות האלה לפעם אחרת.

גוגו11

New member
כמו שאני מכיר את מאיר

אין סיבה שבעולם שהוא לא יסכים לרקוד איתך לפחות ריקוד אחד.לכי עלזה, אל תחששי, נדבר עם כולם שיעודדו.

רקדנית - אענה לך כמרקיד

זו גאווה גדולה למרקיד שיש מישהי שרוצה לחלוק איתו חוויה כל כך משמעותית לגביה, כגון: ציון יום הולדת. עם כל זה שהמרקיד עומד על במה (יותר גבוה מכולם) ועם כל זה שהוא גם מדריך ומנהל את הערב, הוא קודם כל בן אדם, ואם תפגשי אותו ברחוב, תגלי שהוא אחד כמו כולם ולא שונה במאומה. אל תהססי כלל, גשי אליו ותגידי לו משפט כגון: "מאיר, היום יש לי יום הולדת ואני מבקשת שני דברים: 1. שתשים את הריקוד ....... שאני מאוד אוהבת. 2. שתרקוד איתי את הריקוד. מה דעתך?". רקדנית יקרה - אני לא מכיר ולו מרקיד אחד בארץ שיסרב לפניה שכזו, אני מעולם לא סרבתי לפניה שכזו, לעיתים אני גם יזמתי צעד כזה. מזל טוב ליום הולדתך.

אבל זאת לא היתה הבקשה שלה

היא ביקשה (או יותר נכון - רוצה לבקש) מהמדריך שידגים איתה ריקוד, בזמן שהוא מלמד. האם גם לבקשה כזו היית נענה בכל מקרה ובשמחה? אני כבר לא בטוחה. במקרה כזה חשוב למדריך שבת הזוג שמדגימה איתו תרקוד נכון וברור ולא כל אחת מתאימה לעשות זאת (יש גם כאלה שרוקדות מצויין אבל מתבלבלות מהתרגשות)

AyeleDance

New member
כמה חבל שמעון, שאת יום הולדתי הבא

אבלה כרגיל ב
בדרך לארץ. אפשר יהיה לפדות את ההזמנה שבוע שבועיים אחרי?

איילת - את מוזמנת

לפדות את ההזמנה ליום הולדתך גם 3 פעמים בשנה. אני לרשותך. מי אמר שחוגגים רק פעם בשנה?

AyeleDance

New member
אני לא רוצה להזדקן כ"כ מהר...

הבקשה שלי גדולה יותר. לא מסתפקת בהדגמה - אני רוצה ללמד ריקוד אצלך :)

שמעון - אהבתי את מה שכתבת.

מסכים עם כל מילה שכתבת. זה הרי כ"כ טבעי ואמיתי שהמרקיד ירצה לשמח את בעלת השמחה. ולרקדנית באדום - אסרטיביות, זה שם המשחק. לנסות, ולהעז. בהצלחה. ויום הולדת שמח. סש"י

חחו

New member
גם כן חלומות יש לך

לרקוד איתו ריקוד... מי ישמע - טום ג'ונס. בחייך, תפרגני לעצמך אל תמעיטי בערכך. זה בסך הכל בעל מקצוע עם מקסר ושני רמקולים מה קרה??? להגשים חלום?? מה הוא סנטה קלאוס? כולה מרקיד. זו לא חוצפה לבקש ואין בעיה לנסות רק הייתי מצפה מאישה בוגרת במחשבת שיהיו לו חלומות יותר רציניים וגדולים מאשר להדגים ריקוד עם מרקיד. האצבעות שלי רועדות מרוב עצבים בחיי. לפעמים רוקדים יוצאים מפרופורציה ורואים במרקיד שלהם מושא להערצה כאילו הוא חצי אלוהים. הנשימה שלהן נעתקת, הן נעמדות דום וליבן מחסיר פעימה. לא היסחפות קצת? אין עוד דברים בחיים חוץ מריקודי עם? אודרי מאוהבת עד השמיים וכותבת מכתבים, עוד מעט היא תתחיל לשיר לו מתחת לבית סרנדות כמו איזה טורובדור. חבר'ה תכנסו לפרופורציות. רקדנית באדום - אלוהים יעזור לך ולכל אילו שיצאו מאיזון ללא סיבה. אני מאחל לך להיות "נערת הגלגל" החדשה של מאיר אמסלם אם זוהי שאיפת חייך.

../images/Emo45.gifחחו........אתה צודק ../images/Emo9.gif

אבל..........שירעדו לך הידיים מרוב עצבים ? על מה ולמה?

חחו - אתה חייב לרקדנית התנצלות.

כל אדם, נער, נערה, אישה ולא משנה הגיל, המעמד וכו' מפתח עם הזמן הערכה, הערצה לאדם אחר. זה יכול להיות המורה מהלימודים, מדריך הכושר מהצבא, הסטודנטית שלומדת ליד בספסל הלימודים, הזמר שמת לפני 30 שנה, הזמרת שרק עכשיו הוציאה דיסק ראשון, לאימא, אבא, למרקיד וכו' לא צריך לזלזל ברצונו הטיבעי של כל אדם להעריץ ולהעריך את מי שהוא מעוניין. תן את הכבוד הראוי לרקדנית להעריץ את מי שבה לה. למה לא לראות את הצד היפה שבעניין!! נערה, אישה, מעריצה מישהו ורוצה לרקוד איתו, למה לא לכבד את הרצון הטיבעי והפשוט הזה? למה ללעוג לה? חחו, תכרע ברך ותתנצל. בהצלחה.

חחו

New member
שמעון

קודם כל אני כורע ברך. אני טוב בדברים האלה... שנית גם אם נפגע מישהו כמובן שאני מתנצל. אני מזכיר שוב הטענה אינה מופנית אישית כלפי אדם זה או אחר , אלה כלפי תופעה. הערצה והערכה הם מושגים שונים לגמרי וגם ההתייחסות אליהם שונה. לתוך כל זה צריך להכניס את המשתנה של גיל שמשנה כמובן את ההתייחסות במקרה זה או אחר. לדוגמא אם רקדנית היא נערה מתבגרת לא נחמיר איתה...
. אבל כאשר מדובר בנשים מבוגרות יותר, נשואות, בעלות משפחה וילדים קצת קשה לי לקבל את זה - מה אני אעשה... הערצה לעיתים טומנת בחובה מעשים לא מכובדים כגון טלפונים בשעות מוזרות,ונסיונות מחקר על חייו האישיים של המרקיד ועוד ועוד (אמיתי). כמו כן בגלל ההערצה הזו הן הופכות למאד פגיעות וכל דבר שנאמר עלול לגרום להעלבות ולאי נעימות שתגרור אחריה התעסקות בגישורים והתנצלויות. לאדם שמעריך זה לא יקרה. כאשר מדובר בהערצה אמוציונאליות המשבשת קצת את המחשבה הענין הופך למורכב יותר ומיותר.

שמעון , הוצאת לי

את המילים מהפה. למה לזלזל בשאיפה שלה לרקוד עם המרקיד? ומי שחולם על צניחה חופשית?
או ללכת למופע רוק כבד? או לרקוד עם אנה מ"רוקדים עם כוכבים?
כולם חלומות דבילים עבורי, אבל אולי למישהו אחר זה חלום חיים? אז אני עם שמעון. חחו, אני מסכימה עם הדברים שאמרת באופן כללי בלבד(ולא עם הדרך שבה ביטאת אותם) ברור שהערצה עיוורת וקיצונית יכולה לפגוע בשני הצדדים. אבל לפי צורת ההתבטאות של המעריצות בפורום הזה-אני מנחשת שמדובר בצעירות שמותר להן להתרגש ולהתלהב מכל דבר!!!. ולהידלק על המרקיד? זה כמו להידלק על החובש בטיול השנתי...אז כל זמן שהחוקים ברורים, וכל אחד שומר על מקומו, לא נעשה כל רע. אז רקדנית באדום-לכי על זה. לא הייתי מבקשת להדגים עם המרקיד, אבל לרקוד ריקוד? איזה סיבה בעולם תהיה לו לסרב? (זה המקום לתאר אולי את המוטו שלי בחיים-אני מאלה שקודם כל מאמינים שהאדם מולי הוא טוב לב, נדיב אדיב ונחמד. לפעמים זה לא נכון. בדרך כלל זה כן.)

למעלה