שאלה

e X o T i C

New member
שאלה ../images/Emo20.gif

;-יש לי שאלה שמאוד מעניינת אותי.....והיא גם יכולה להיות שירשור נחמד. (מצטערת אם כבר שאלו את זה בעבר)
למה אתם הכי מתגעגעים בארץ? או לחילופין- מה הכי חסר לכם בחו"ל שיש בארץ?

coconut56

New member
אודליה.

שאת כותבת הכל, להכל, 0 אז את מכתוונת לכלוך לערסים לפיגועים ולכלכלה המשגשגת??

Odish16

New member
כן...ממש להכל

אם זה לערסים,פרחות, פיגועים, אין תקציב, כלכלב בקרשים, מיתון..עם כל החרא הזה יש דברים שבחיים לא היתי מוותרת עליהם..ועל כמה שזה ישמע טיפשי...אמנם פה אין כלכלה בקרשים, אבל אני אעדיף את ישראל עם פחות ערבים מאשר את נורבגיה שהערבים כאן הם מתפשטים כמו סרטן. וגם כאן לא חסרים ערסים פרחות ואמנם אין פיגועים..אך אל דאגה..זה הולך להגיע גם לכאן..אני מאוד מקווה! כל הקטע של לרדת על פרחות, ערסים, על המצב..זה גם חסר..וגם אפשר לחשוב..המצב שלנו בישראל כבר היה יותר טוב.. אז כן..התכוונתי להכל, הכל.. עונה לך מספיק?

coconut56

New member
מוזר........

בד"כ שתגעגעים לאיזה מקום אז מתגעגעים לדברים הטובים בו.......

Odish16

New member
הממממממ..נראה לי שלא ממש הבנת אותי

התכוונתי שלמרות שאתם קוראים לזה "חרא" וזה דברים רעים..גם לזה אני מתגעגעת..וכמובן שלדברים הטובים...זו היתה הכוונה שלי..תקרא שוב..אולי תבין את זה אחרת.. וגם אמרתי שאני מתגעגעת להכל..הכל זה לא בהכרח דברים רעים.. הכל מחולק לטובים ורעים..קפישה?

justnoa

New member
באמת שהכל

אבל זה מסתכם בחברות חברים אוכל מקומות אנשים

M o n t a n a

New member
אממ

אני מתגגעגעת לאיזה שאוורמה טובה, פה יש רק Halal food שהטעם שלו בלי עין הרע דוחה. ואני מתגעגעת לחברים, אבל פה יש לי חיי חברה קצת מעניינים, בעצם גם בישראל, טוב אז בצורה קצת אחרת, ברור שהיציאות כאן שונות מישראל. ומשפחה, כמובן. רוב המפשחה שלי בישראל, הולנד, צרפת וברזיל, אבל אין כמו המשפחה בישראל.

למעלה