שאלה

tnadav1

New member
שאלה../images/Emo19.gif

מה קורה בסוף בפרק שכולם בסאות'פארק רוצים להיות הומואים
("הומואים בסאות'פארק" נראה לי קראו לפרק) כבר פעמיים פספסתי את הסוף....

elcool

New member
../images/Emo58.gif זה מה שקורה בסוף:

אחרי שקייל ומר גריסון נוסעים לניו יורק כדי להרוג את חמשת ההומואים הם מגלים את סודם הנורא: הם בעצם אנשי עקרב. אני העקרב חיים מתחת לאדמה והם ניסו להפוף את כל הגברים בעולם לסיסים חלשים כדי שיוכלו להשתלט עליהם. מכיוון שקייל וגריסון גילו את סודם הנורא, אנשי העקרב עשו להם מייק אובר כדי להפוך אותם גם לאנשי עקרב. הנשים בעיירה התרגזו שהבעלים שלהם כבר לא גבריים אז הם באו לניו יורק להרביץ גם הן לחמשת ההומואים. הם הרביצו להם ואחד ואנשי העקרב יצא מהתחפושת שלו וכך כולם גילו את סודם הונרא ולא יחזרו עליו שנית. הסוף.

elcool

New member
א. אל תקרא לי אהבל

ב. כל הודעה שמגלה סוף של פרק צריך ספוילר. במיוחד לאנשים שעוד לא ראו. עובדה שהיה אחד שלא ראה את הסוף וביקש עזרה. אם יש אחד שלא ראה, יש עוד שלא ראו ולהם אני לא רוצה להרוס.

wanna get high

New member
אמ...

תרגום של crab זה לא עקרב... אל תדאג, אתה לא הראשון שעושה את זה, הדמיון בין המילים גדול... התרגום הנכון הוא סרטן למרות שאני מניח שאתה יודע את זה

richter

New member
נא לא לקלל חברי פורום אחרים

זה היה ללא נחוץ כלל, להלן אזהרה.

positive energy

New member
סוף אידיוטי

אהבתי את כל הפרק חוץ מאנשי הסרטן נראה כאילו שסתם לא היה להם סוף נורמלי אז הם תקעו משהו

Green mnm

New member
סוף ענק!!

!taste like crab, talk like people - crab people ממש אהבתי, זה היה ממש מצחיק.

tnadav1

New member
בקשר למה שאמרת../images/Emo58.gif../images/Emo19.gif

הם עשו לקייל ומר גריסון מייק אובר או שהם לא הצליחו

elcool

New member
הם הפכו אותם לסרטנים

(תודה על התיקון, וונה!) ונתנו לקייל וגריסון לצפות בפרק שלהם כשהסרטנים בתחפושת של חמשת ההומואים כשהנשים נכנסו וחשפו את הסוד שלהם.

למעלה