שאלה

adideb

New member
שאלה../images/Emo19.gif

על הכריכה של דרקונים של ירח נעלם מאחורה כתב שיש בפסר שתי דמויות מפתח קנדר אני מניח שהכוונה לגדילן ושרת דרקונית- המ?? שר דרקונים זה לא מהרשומות כמו קיטיארה ואריאקס??

strahd

New member
זאת טעות תרגום

הכוונה היא לדרקונית ענקית - ונחשו מי זאת. אהובתי מאליס!!

stige

New member
לא שהספקתי לקרוא את ירח נעלם עדיין

אבל יש בתקופה הזאת עדיין שרי דרקונים. כל מקרה דרקונית נשמע יותר הגיוני

strahd

New member
שרי הדרקונים

כמעט כולם מתו בסוף מלחמת הרומח, היחידה ששרדה הייתה רק קיטיארה והיא מתה חמש שנים לאחר סוף המלחמה, כך שממש לא נשארו שרי דרקונים, רק אבירי טאקיזיס.

stige

New member
יש עוד כמה

שרי דרקונים הם לא בהכרח שרי הדרקונים של קטסיס. אני לא זוכר כמה יש, יש ממש שמעט ואני לא זוכר מי זה, גם לא ידדתי מי זה כשקראתי את זה, אז הוא בטח לא הכי מוכר.

Alice The Elf

New member
"שרת דרקונים" - הכוונה למינה...

הם פשוט דפוקים... אין בספר שרי דרקונים.

strahd

New member
מינה היא לא שרת דרקונים

מדובר על מאליס. זה תרגום ישיר של הדברים הכתובים בספר האנגלי: The flames of war devour Ansalon. The army of dead souls marches toward conquest, led by the mystical warrior Mina, who serves the powerful One God. A small band of heroes, driven to desperate measures, leads the fight against overwhelming odds. Two unlikely protagonists emerge. One is a dragon overlord who will not easily relinquish her rule. The other is an irrepressible kender who has been on a strange and remarkable journey that will end in startling and unforeseen fashion. The stirring climax of the War of Souls. שימו לב, Dragon Overlord הבאה נגד מינה... כמובן שמאליס.

La Gamba

New member
ספוילר ענק!

לי זו הייתה בפתעה ענקית לגלות שקיטיארה היא שרת דרקונים.

adideb

New member
עוד משו..

למי שקורא את ירח נעלם בגירסא עברית שימצא לי בבקשה את פרק 23

למעלה