שאלה

A d i d a

New member
שאלה../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

יש לי את סימס "חיות וחוויות". עכשיו, אני לא מצליחה שהבן יתחתן עם הבת! בהתחלה אמרתי "אוקיי זה בטח כי הם לא ממש מרגישים טוב" אז שיחקתי בבן עד שהיה לו ירוק ושמרתי ואז שיחקית בבת עד שהיה לה ירוק ושמרתי ואז הפגשתי אותם וכל פעם אף אחד לא מסכים! אז אמרתי, אולי הם לא אוהבים מספיק אחת ת'שני אז עשיתי שהבן יקנה לבת 2 טבעות יהלומים מה שהעלה לבת 100 באהבה אליו וההיפך ככה ששניהם מרגישים טוב ושניהם אוהבים אחת ת'שני אבל הם לא מוכנים להתחתן!! מה לעשות..??

Miss Dream

New member
הממ...יש להם תינוקות?

לאחד מהם בבית יש תינוקות? ואיפה את מנסה לחתן אותם? בחופשה, בדאון טאון? כי אם כן, אז אי אפשר... אבל אם בבית אז... איזו הודעה מופיעה? או שפשוט האפשרות propose בכלל לא מופיעה בתפריט?

elcool

New member
אז מה?

אני הצלחתי לקחת שני אנשים זרים, כל אחד קונה לשני מאה טבעות יהלומים ותוך יומיים יש להם אהבה של 100%

שמוצה

New member
מדריך שמוצה להצעה מושלמת../images/Emo29.gif

בעשרה שלבים בלבד! צלצלו עכשיו וקבלו גם ער...אופסי נסחפתי
(המדריך מנוכח "אליה" אך מיועד לשני המינים ולשאר ירקות
) 1.מכינים אוכל(סרוו ברקפאסט\לאנץ'\דינר) 2.מתלבשים יפה. 3.מצלצים אליה. 4.היא באה(במקרה הטוב). 5.האישה נכנסת לבית. 6.אוכלים. 7.מדברים, נותנים חיבוקים, וכול שאר הדברים הדביקים האלה שהסימס שלנו כ"כ אוהבים. 8.הולכים לשירותים ואז מחכים שהיא תלך לשירותים. 9.רואים טלוויזה. 10.מציעים את ההצעה, ויש לכן סוג נשוי^_^

יש לך גם את הוט-דייט?..

כי אז מאוד קשה לשדך בניהם... הרבה עבודה קשה ומתישה...

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

יש לי הוט דייט, אבל שיחקתי בהם כבר הרבה זמן. אין להם תינוקות. אני אנסה את ה-10 שלבים ואעדכן אותכם! תודה על התגובות

A d i d a

New member
חברים!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

זה לא עובד!! אין איזהשהו צ'יט? בבקשה תעזרו לי! אה, יש איזהשהו צ'יט לזה שנגיד ואדום אצלהם הכל יהיה ירוק? אני מכירה את הצ'יט היחידי של כסף... איזה עוד צ'יטים יש?

למעלה