שאלה

luna piena

New member
שאלה ../images/Emo180.gif

בסטאר וורלד יש עכשיו את העונה החמישית של באפי, נכון? מישהו יודע מתי היא מסתיימת ומתי תתחיל שם העונה השישית? כנ"ל לגבי אנג´ל. סתם... שאני אדע לתכנן את הנסיעות שלי לחו"ל

ANGEL N

New member
אני חושב...

שבסביבות מאי. ככה זה היה השנה ושנה שעברה אז נראה לי שגם את העונה הבאה ישדרו בסביבות מאי. דרך אגב היתה שמועה שאולי סטאר לא ישדרו את העונה ה-6 כי יש בה הרבה דברים "גסים" ככה לפחות סטאר חושבים על נשיקה של ווילו וטאר שצונזרה ולכן יכול להיות שהיא לא תשודר. אני מאוד מאוד מקוה שזה לא נכון כי אני מת לראות את העונות הבאות של באפי ואנג´ל. ת´אמת אני מת כבר לראות את הפרקים של היום!

אודו

New member
היום...

היום זה הפרק השבע לפני האחרון (שאימא של באפי מתה...) הפרק בעוד חמש שבועות (לא כולל השבוע) זה הפרק שהוא בעצם "ההתחלה של הסוף" ושבוע אחריו הפרק האחרון של החמישית שהוא גם במקרה הפרק המאה

luna piena

New member
למה אמרת? ../images/Emo10.gif

אני למשל, לא ידעתי שזה מה שיהיה... טוב נו. מילא!

ANGEL N

New member
צודק, היית צריך להזהיר....

למרות שלי זה לא הפריע, הרי זה היה ברור מאוד מהפרומו. בוא נגיד אבל שזה יכול להחשב כספויילר!

יש כאלה שלא רואים פרומואים..

כל דבר שהוא על הפרקים הבאים נחשב לספויילר, כעיקרון. גם אם אומרים שזה עצוב, אנשים לא רוצים לצפות לפרק עצוב וכדומה. לכן זה ספויילר. קשה, אבל אפשרי. ואל.

luna piena

New member
דווקא בפרומו

למרות כל הרמזים העבים והפרצופים הנוגים לא אמרו ממש שאמא´שלה מתה. חוץ מזה אנחנו הרי רגילים לקימות לתחיה למינהן בבאפי...לא? אבל זה היה די ברור כך שאני לא אהיה קטנונית
וזה המקום להזכיר שאני בת .

למעלה