שאלה|

• פותח הנושא PREM
  • פורסם בתאריך

PREM

New member
שאלה|../images/Emo163.gif

האם יש דרך רוחנית להכין את עצמי להתעברות על מנת שזה יצא הכי מוצלח שאפשר מכל הבחינות ?

התעברות => הריון?

את מתכוונת איך לעבור את ההריון בצורה הכי טובה? או שהשאלה אחרת...?

אדלשה

New member
אני מחזקת את דבריך מיכל..

עוד דרך להיות שלם עם עצמך, והרגשות שלך. לשאול את עצמינו מה אנחנו רוצים. ולהשיב לשאלה הזו תוך שאנחנו מאפשרים לאסוציאציות שלנו לזרום באופן חופשי. לומר בקול רם, ובלי לעצור את כל הדברים שאנו רוצים. לפרט עוד, ועוד. אפילו להקליט את עצמינו, ואז להעלות את זה על הכתב. יש כל מיני תרגילים לאסוציאציה, שזהו שלב מקדים באימון להפעלת האינטואיציה, שהיא כאמור מקרבת אותנו לרגשות שלנו. וככל שנהיה קרובים לרגשותינו כך נהיה בעלי תודעה גדולה ושלמים עם עצמינו. התרגיל הידוע שרובנו מכירים הוא שברגע שאנו שומעים מילה כל שהיא, אנחנו ישר מגיבים בלי לחשוב. , מה שעולה לנו בראש. אפשר לעשות את זה עם מילים פשוטות, ואפשר גם עם רגשות. כמו: אהבה, צער, כעס, רחמיםוכו.. יש אינסוף אפשרויות. מוזמנת להגיב.. באהבה אדל מאמנת אישית מעסה מרפאה פיזית דרך אלמנטים מהאימון.

להנות מהדרך ...

לקיים יחסים בהנאה ולא כמטרה, וכשזה יקרה להנות כמה שאת יכולה מההריון עצמו - לא לחשוב על מה שהיה או שיהיה ולהנות מהרגע.... בזמן ההריונות שלי הרגשתי הכי הרבה את החופש, הייתי הכי חופשיה שאפשר, הכי סקסית והכי מוגנת בעולם...מאוד אהבתי את עצמי בהריונות, אהבתי להיות בהריון וזה פשוט הקרין כלפי חוץ

למעלה