שאלה! תגידו, מתי מתחיל השבוע חפיפה? ביום ראשון או ביום חמישי(כשמתחילים הלימודים..)
J jast New member 27/8/05 #1 שאלה!../images/Emo163.gif תגידו, מתי מתחיל השבוע חפיפה? ביום ראשון או ביום חמישי(כשמתחילים הלימודים..)
שאלה!../images/Emo163.gif תגידו, מתי מתחיל השבוע חפיפה? ביום ראשון או ביום חמישי(כשמתחילים הלימודים..)
נ נפתלי קוורץ New member 27/8/05 #2 זה בדרך כלל ב1 לספטמבר. כרגע כל הנכנסים בסמינר כניסה לתפקיד. נראה לי שזה יתחיל בראשון לספטמבר.
נ נפתלי קוורץ New member 27/8/05 #4 יש מצב. לכי תדעי. למה את לא מציקה לקומונרים שלך בפלאשמוצ? הם ככה עוד מעט עוזבים, תרימי אליהם טלפון ב1 בלילה.
יש מצב. לכי תדעי. למה את לא מציקה לקומונרים שלך בפלאשמוצ? הם ככה עוד מעט עוזבים, תרימי אליהם טלפון ב1 בלילה.
J jast New member 27/8/05 #7 לאא... מסכנים הם רוצים לישון אבל שאלתי את הקומונרית שלי באייסיקיו והיא לא ממש עונה לי.
K Kobi Guerrero New member 27/8/05 #9 פירוט שבוע החפיפה מתחיל כמעט לכולם בשני בערב. לעומת זאת, יש קנים (לדוגמא - צפית) שבהם מתחילה החפיפה כבר ביום ראשון (מחר).
פירוט שבוע החפיפה מתחיל כמעט לכולם בשני בערב. לעומת זאת, יש קנים (לדוגמא - צפית) שבהם מתחילה החפיפה כבר ביום ראשון (מחר).
A Away from the sun New member 29/8/05 #15 לא ראשון, שני. היום התחילה... המק"קים נראים בסדר, אוריה(י-ם, בקעה) זיו(ק"ש) נועה(ב"ש).
א אבא גאה New member 2/9/05 #18 יו איזה זכרונות העליתם לי פעם לפני המון שנים הייתי קומונר בקן חולון איזו תקופה נפלאה שזו היתה. היתה לי הזכות להדריך בסמינר לקומונרים חדשים ולהמשיך איתם עוד חצי שנה..... אבל זה היה מזמן לפני בערך 14 שנה.....
יו איזה זכרונות העליתם לי פעם לפני המון שנים הייתי קומונר בקן חולון איזו תקופה נפלאה שזו היתה. היתה לי הזכות להדריך בסמינר לקומונרים חדשים ולהמשיך איתם עוד חצי שנה..... אבל זה היה מזמן לפני בערך 14 שנה.....
א אבא גאה New member 3/9/05 #20 אחרי החל"ת? לא, ממש לא. הצענו את עצמנו אחרי הצבא, אבל בתנועה לא לוקחים שליחים בתשלום.