שאלה

שאלה../images/Emo140.gif

אוקיי היה לי משעמם אז הלכתי לויקיפדיה לראות אם אני עד כדי כך טיפשה כדי לא לסכור מה רשום שם,וזה נכון,לא הבנתי כלום. ובמיוחד את הקטע הזה: בעונה הרביעית, בניגוד לשלוש העונות הקודמות, מופיע מספר מצומצם מאוד של די'גמונים - שניים בלבד, אך הילדים עצמם יכולים להפוך לדיג'ימונים. והשאלה שלי היא: מההההההההההההההה איך לעזאזל זה קרה!?!?

Yuske

New member
אה לא ראית את העונה ה4? (ספויילרים לעונה4 אגב

טוב אז ככה.... בעונה הרביעית, יש מין נבואה כזו או משהו לא ממש זוכר שמתחילה מאגדה שהיה דיג'ימון שרצה להשמיד את העולם ומי שעצר אותו אלה 10 לוחמים גיבורים דיג'ימונים... קיצר הנשמות שלהם התפזרו ברחבי העולם הדיגיטאלי וכאלה ואחרי מלא שנים אותו דיג'ימון חזר איכשהוא כדיי להשמיד אותו... נשלחה הודעה לכל ילדי יפן שהעולם הדיגיטאלי צריך את עזרתם, הם אגב מגיעים לשם בעזרת רכבות וכאלה אז הדיג'יגורלים (החמישה ז"א) נכנסו לעולם הדיגיטאלי כלאופן, בגלל שמי שיכול להציל את העולם אלה הנשמות של אותם גיבורים מלפני שנים (שאגב הם דיג'ימונים בדרגת champion ומעלה וכאלה ולא ROOKIES)...ובגלל שהם נשארו נשמות ולא דיג'ימונים דיג'ימונים... אז הנשמות בחרו את הדיג'יגורלים שלהם... 2 הדיג'ימונים שמדובר שמה אלה בוקומון ונימון אשר עוזרים לחמישה להתאקלם בעולם הדיג'ימונים ומסבירים להם על כל מיני דברים.

ואו נראה לי אני זוכרת את הפרק הזה!

!! זה שהיו מלא מלא ילדים ומלא דיג'ימונים במקום אחד כזה? אני זוכרת את זה ממש במעורפל אין לזה קשר לדור החדש או משהו כזה?

StellarWind

New member
למען האמת...

חוץ מהעונה הראשונה והשנייה (שהם עקרונית שני חצאים של אותה הסאגה, דיג'ימון אדוונצ'ר), אין שום קשר בין אף אחת מהעונות האחרות. כלומר, העונה הראשונה והשנייה (אדוונצ'ר ואדוונצ'ר 02) הם המשכיות בפני עצמה, העונה השלישית (טיימרס) היא המשכיות בפני עצמה, העונה הרביעית (פרונטיר) היא המשכיות בפני עצמה, והעונה החמישית (סייברס\דאטה סקוואד) היא המשכיות בפני עצמה. אז, לא, אין קשר לדורות חדשים. <<

Snake Bandage

New member
תיקונים?

הסיפור מספר (ומגלים את זה בשלב מוקדם מאוד, אז זה לא ספוילר) על מלחמות דיג'ימוני האדם בדיג'ימוני החיה, שנעצרו עם בואו של דיג'ימון בשם לוצ'מון. לוצ'מון הביא שלום לעולם הדיגיטלי, אך עם הזמן הוא הפך לדיקטטור מגעיל שרצה לבנות מחדש את העולם הדיגיטלי. עשרה לוחמים גיבורים עצרו אותו, בעודם מקריבים את חייהם. הנשמות של כל אחד מעשרת הגיבורים התחלקו לשניים, והתפזרו ברחבי העולם הדיגיטלי. אני לא בטוחה לגמרי שיש נבואה... צ'רובימון, מלאך גדול שסרח, השתלט על העולם הדיגיטלי וכלא את שני המלאכים הגדולים האחרים, ואז לאט לאט התחיל לשאוב את הקוד הדיגיטלי שמרכיב את העולם הדיגיטלי. המלאכית הגדולה אופאנימון הצליחה לשלוח מכלאה הודעות למספר ילדים נבחרים פוטנציאליים ברחבי *טוקיו*. לשלוח לכל הילדים ביפן זה קצת דבילי, במיוחד בגלל שתחנת הרכבת בשיבויה נמצאת בטוקיו וטאקויה וקוג'י, שגרים בטוקיו, כמעט איחרו לשם. והנשמות הן לא בשלב Adult... כל הדיג'ימונים שבאים מהנשמות נקראים דיג'ימונים היברידיים, והכוח שלהם משתווה בערך לשלבים Adult ומעלה לפי השלב ההיברידי. יש H-Hybrid, נשמות אדם, שהן בערך כמו Adults; יש B-Hybrids, נשמות חיה, שהן בערך כמו Perfects; יש A-Hybrids, נשמות מתקדמות, שהן בערך כמו Ultimates או Perfects חזקים במיוחד; ויש Z-Hybrids, נשמות סופיות, שהן כמו Ultimates חזקים. ואז יש את סוסאנומון שהוא בכלל משהו מיוחד.

Yuske

New member
hmmm i stay corrected^^"

תודהעל ההסברים^^ (ספויילרים קטנים על סוסאנומון) אגב סוסאנומון הוא סוס! במיוחד עם החרב שיותר גדולה מפעמיים כדור הארץ שלו....

StellarWind

New member
למרות שבתור משהו עם רמת הכוח של Ultimate...

ה - Z-Hybrids היו חלשלושים ברמה מטורפת והתפקיד היחידי שלהם בסדרה היה לחטוף מכות קשות >>.

למעלה