שאלה
[+ חפירה]

SHANY4E

New member
שאלה../images/Emo140.gif[+ חפירה]

אוקיי, בעיקרון אני ממש מתפדחת מהשאלה, ויודעת שאני אצא קצת אבלה, אבל נראה לי זה המקום שבו יוכלו לתת לי הכי הרבה עצות טובות
אוקיי חפירת הקדמה חח שנה שעברה הגעתי מחו"ל[לא משנה עכשיו מאיפה], שם רקדתי במשך 5 שנים, ובמיחד בשנה האחרונה ריכזתי את כל הכוחות בריקוד. עכשיו,שם אופן הריקוד הוא ממש שונה מפה, שאני אומרת שונה הכוונה לא לקלאסי/ מודרני וכאלה, אלא לאופן הלימוד ואופן תפיסת ההגדרה ריקוד. שם היינו מתרכזים יותר בצעדים, הייתי רוקדת סוג של פולקלורי לאומי[ כל פעם היינו מתרכזים במדינה אחרת], ובריקוד עצמו היינו מתרכזים בצעדים מסורתיים, ובתנועות הגוף. כשהעגתי לפה לא היססתי וישר הלכתי לאודישנים, ופה ממש קיבלתי שוק. אני זוכרת אודישן אחד במיוחד, בו נתנו לי להכנס לשיעור של רמה גבוהה, אני רק זוכרת את חלק החימום, והגמישות של כולם, עכשיו אני חייבת להזכיר שאני לא גמישה בכלל. יצאתי מהאודישן, והתקשרו אליי שכן התקבלתי, אבל שאני אצטרך להכנס לשיעורי בלט. הלכתי לשיעור אחד, וראיית שבטכלס, רמת הריקוד שלי ממש דומה לזו של הקבוצה, אבל עוד פעם, חוסר הידע שלי במושגים, וחוסר הגמישות שלי הם אלה שמפילים אותי, הקיצר החלטתי לפרוש. השנה עוד פעם התחיל בי הלהט הזה של הריקוד[ חח זה נשמע ממש פלצני אבל אני מאמינה שאתם כרקדניות מבינות על מה אני מדברת], ואחרי החפירה הזו באה השאלה- מה כדאי לי?? התחלתי כבר כמה חודשים יוגה, אז אני הרבה יותר גמישה משנה שעברה אבל עדיין לא ברמה המקצועית, חוץ מזה, למרות שאני מתה לחזור לריקוד אני יודעת שאני אתקל עוד פעם באותם קשיים, והשאלה אם בכיתה יב אני יכולה לעבוד על הדברים האלה, או שזה יותר מדי מאוחר?? ואם אני יכולה לעבוד, אני לא מאמינה שיש איזשהו סטודיו שאשכרה חוזר על הדברים האלה. ממש סליחה על החפירה, אבל זה יושב לי על הלב מלא זמן, ואני בטוחה שתיתנו לי עצות טובות[ הייתי חייבת להוציא את זה גם חח] תודה מראש!!

tink 16

New member
../images/Emo203.gif שום דבר לא מאוחר ../images/Emo13.gif

אם את רוצה להמשיך ולהתגמש עוד יותר פילאטיס זאת העצה שלי. דרך מעולה לעבוד נכון עם הגוף בלי מעמסה רבה עליו. את רוצה להגיע לסטודיו קבוע או סטודיו פתוח? סטודיואים קבועים אני בטוחה שתמצאי הרבה כאלה שבמקום מגורייך, היום כמעט בכל יישוב יש לפחות סטודיו אחד. אם סטודיו פתוח אני מציעה את סטודיו B/דאנסיטי ששם את משלמת על כל שיעור בנפרד/כרטיסייה [כל האינפורמציה באתרים]. הכי חשוב לי להגיד לך, שכל עוד יש בך את הרצון לרקוד, הכל אפשרי. בהצלחה

ליאנההה

New member
מזה??

קצת קשה אז פורשים??! :) אז מה אם את לא גמישה כמו כולם, פשוט צריך לעבוד קשה יותר ולהיתגמש. תאמיני לי גמישות זה משהו שרוכשים עם הזמן, זו לא הבעיה המרכזית קיצר. וגם אם יש עוד בעיות ואז מה אם תעמדי בפני אותם קשיים, כאילו אלה הקשיים שלך ועל זה את צריכה לעבוד. שומדבר לא בא בחינם מותק :) וברור שעוד לא מאוחר מדי (מתי עידו תדמור התחיל לרקוד, בגיל 17?). את פשוט צריכה להיכנס לתוך קבוצת מתחילים ולהתקדם לאט לאט. בהצלחה

למעלה