שאלה

TomerEp

New member
שאלה ../images/Emo132.gif

האם חייבים לקנות כרטיס דו כיווני אם ברצוני להיכנס למקאו דרך טיסה לתאילנד? או שבאפשרותי להראות את הכרטיס חזרה לארץ שיש לי מתאילנד? אני שואל את זה מכיוון שהיום הוצאתי במזל טוב ויזה לסין, ואני מתכנן לטוס מחר או מחרתיים למקאו, אך אולי בסוף הטיול בסין(חודשיים ומשהו) ארצה להמשיך ליפן או משהו כזה ומשם בחזרה לתאילנד. כרגיל תודה מראש. תומר.

SPnage

New member
אין צורך

עברתי במזרח ממדינות למדינות, בטיסה, ברכבת או ברגל. מעולם, אבל מעולם לא ביקשו לראות כרטיס יציאה בשום מקום. לצורך העניין נכנסתי לסין ברכבת ממונגוליה ולהונג קונג עברתי ברגל מסין ולא ביקשו כלום (חוץ מויזה לסין כמובן). תזכור שסין גובלת עם 14 מדינות ומול רובם יש מעברי גבול פעילים, כך שאין כל אך אפשרות ריאלית לבקש כרטיסי אוטובוס, לדוגמא, ליציאה מהמדינה. סע לשלום ואל תדאג, אם יש ויזה בדרכון אתה מסודר.

hoveshk

New member
גם אני חשבתי ככה!

אבל... כשבאתי לעלות לפני שנה על טיסה של פיליפין איירליינס מנילה-הק"ג, לא הסכימו בשום אופן (הפיליפינים) להעלות אותי על הטיסה ללא כרטיס יציאה מהק"ג בטענה שלא מכניסים. בנס ארגנתי מהסוכנת נסיעות בארץ פקס עם כרטיס אלקטרוני פיקטיבי (היה לי פתוח לשנה). ככה ש- לעולם אין לדעת. כשהגעתי להק"ג ההונג קונגים ממש, אבל ממש לא התעניינו בנושא...

למעלה