שאלה האם את המענק של חיילים משוחררים מקבלים גם לאחר שירות לאומי של שנה? תודה רבה.
M m o u s e New member 31/5/07 #1 שאלה ../images/Emo13.gif האם את המענק של חיילים משוחררים מקבלים גם לאחר שירות לאומי של שנה? תודה רבה.
שאלה ../images/Emo13.gif האם את המענק של חיילים משוחררים מקבלים גם לאחר שירות לאומי של שנה? תודה רבה.
W willo1 New member 31/5/07 #2 בסוף שנת שירות מקבלים מענק שחרור כמו כל חייל רק שהסכום כמובן משתנה בהתאם לתנאים ולשנות השירות. אם עושים שנתים שירות מקבלים מענק כפול מזה של מענק לאחר שנה
בסוף שנת שירות מקבלים מענק שחרור כמו כל חייל רק שהסכום כמובן משתנה בהתאם לתנאים ולשנות השירות. אם עושים שנתים שירות מקבלים מענק כפול מזה של מענק לאחר שנה
P PoisonGirl 8 New member 1/6/07 #3 אם אני רוצה לעשות שנתיים אני חייבת להודיע על זה מראש? כי אני מתכננת לעשות שנה אחת, לראות איך הולך, ואולי להמשיך אח"כ במקום אחר. זה בסדר?
אם אני רוצה לעשות שנתיים אני חייבת להודיע על זה מראש? כי אני מתכננת לעשות שנה אחת, לראות איך הולך, ואולי להמשיך אח"כ במקום אחר. זה בסדר?
י יעל הפצמרית New member 1/6/07 #4 שלום...אני חדשה פה. אני עושה השנה ש"ל דרך "האגודה להתנדבות" ובקשר לשאלה שלך... לא חייבים להודיע מראש, את יכולה לעשות שנה ואז להחליט שבא לך עוד שנה.
שלום...אני חדשה פה. אני עושה השנה ש"ל דרך "האגודה להתנדבות" ובקשר לשאלה שלך... לא חייבים להודיע מראש, את יכולה לעשות שנה ואז להחליט שבא לך עוד שנה.