לאואזיס זה כנראה יותר טוב
א' כי הם כבר רבו מזמן עם סוני ודי חיכו לפרידה הזאתי שתגיע כבר, וב' כי בכל כיוון שמסתכלים על זה לאואזיס יש את היתרון כאן- הם לא תחת חוזה וכלואים בתוכו כמו שהיו בעצם כל השנים עד עכשיו (אני לא מבין בזה יותר מדי אבל נראה לי שזה קצת שתלטני להחתים להקה ולחייב אותם להוציא איזה 5 6 אלבומים עוד לפני שהם עשו משהו, זה קצת עניין של זמן עד שהצדדים יריבו והלהקה תרצה קצת חופש, ואם אואזיס זה בכלל צריך להיות עניין של זמן מהיר מאוד), יש להם חופש מקצועי מוחלט עכשיו לעשות מה שהם רוצים, אם זה אלבום שהוא רחוק מהמיינסטרים או אלבום אמנותי יותר מדי או סתם אלבום בדיוק כמו שמצפים מהם- זה בחירה שלהם, קשה לי להאמין שהם יתקשו לחתום על חוזה עם חברות תקליטים ולכן בטח יהיה להם את הבחירה בין אלה שיהיו מעוניינים בהם ושוב זה קטע של חופש שהם בטח לא הרגישו כל השנים האלו. אפילו סוני אני חושב מעוניינים בחידוש החוזה איתם, מה שכנראה לא יקרה. בקיצור הגיע הזמן שחופש כזה יגיע, ראינו שהכעס על סוני הגיע למימדים כאלה שהלהקה לא שמה עוד הרבה שירים באלבום האחרון שהיא רצתה לשים וכך לשחרר אותו בתור אלבום כפול רק כדי לא לבזבז את השירים האלה על סוני, וכמו שזה נראה החופש שנואל והשאר מקבלים רק ממריץ אותם ליצור עוד, מי זוכר בכלל שלפני כמה חודשים כל מה שהם דיברו עליו היה לנוח שנתיים ולא לעשות כלום?