שאלה

קרניjack

New member
שאלה../images/Emo13.gif

אני מתגייסת בכלל צהלי, ואני ממש לא מבינה איך זה הולך, אז רציתי לדעת אם לימים מסויימים של כלל צהלי יש מיון לחיילות מסויימים, או שמציעים לי כמה תפקידים ומתוכם אני בוחרת אחד, או שאני יכולה לבחור תפקיד בהתאם לקב"א שלי? תודה

סנוביש

New member
טוב אז ככה

קחי בעירבון מוגבל מה שהקצין מיון נותן לך ביום גיוס. אצלנו נתנו המון תפקידים פקידותיים למשל, המון המון פקלשיות שבסופו של דבר בסוף הטירונות הן מצאו את עצמן כרכזות כוח אדם, או פקידות במשרד הביטחון, או סתם פקידות. חברה הכי טובה שלי מהטירונות קיבלה להיות משקית תיאום וקישור ובסופו של דבר זה לא התפקיד שהיא קיבלה בשיבוצים, אלא יצאנו ביחד באותו מדור, משרד אחת ליד השנייה! חחח
לי בגדול רשמו שאני אהיה פקידה, ואז במהלך הטירונות אמרו לי שאני אהיה פקלשית ועברתי ראיון, ואז היום נודע לי שאני בעצם פקידה של ראש מדור אז אי אפשר לדעת בתאכלס!!! תבואי מראש עם תפקיד שאת מעוניינת בו, תתעשקשי עליו וגם אם לא תקבלי אז לא נורא. יש קציני מיון שפשוט אומרים לך "טוב, אז את תיהי ככה וככה", נותן לך פתק, אומר לך איפה תעשי טירונות ולא משאיר לך בכלל מקום להתווכח. ויש קציני מיון ששואלים אותך "מה את רוצה להיות?" וזה מה שאת מקבלת, בהתאם לנתונים האישיים שלך כמובן. יש כאלה שאומרים לך "או זה, או זה" ואת בוחרת. קצין מיון זה מזל.... בהצלחה!

קרניjack

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

זה קצת מעודד
כל מי התפקידים שחברות שלי קיבלו בכלל צהלי זה התפקיד שלבסוף היה להן..ץ אני אז אחשוב מראש על איזה תפקיד ממה שנתנו לי במנילה ללא מיון.

למעלה