היא יודעת לשרשר... זה בכוונה משורשר להודעה שלי... שלי זה הודעה למבוגרים יותר..חח
ט טל ליהיא New member 27/9/06 #55 היא יודעת לשרשר... זה בכוונה משורשר להודעה שלי... שלי זה הודעה למבוגרים יותר..חח
מ מתה על קובנה New member 27/9/06 #63 יופי../images/Emo70.gif אל תאשימו אותי,כשקרן בעצמה לא יודעת לשרשר חחחחח סתם אני כבר אלופה בשירשורים חחחחחח
יופי../images/Emo70.gif אל תאשימו אותי,כשקרן בעצמה לא יודעת לשרשר חחחחח סתם אני כבר אלופה בשירשורים חחחחחח
L Liquid Dreams New member 26/9/06 #44 קרןןןן עוד פעם נכנסתתתת איזה כיףףףף!!! זה כזה מוערך שאת נכנסת=]
R razpg New member 26/9/06 #49 חחח.. איזה קרועה את!! תכתבי לנו הודעה ארוכה יותר.. והיית מקסימה אתמול בראיון בערוץ 2..
L look away New member 26/9/06 #51 תוסיפי חתימה.. כמו שיש לי למטה עם הקישורים יהיה נחמד אם יהיה לך גם...
מ מ א מ י2 New member 28/9/06 #70 חחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo219.gif את מכחישנית . תוסיפי וחצי! . הא,ותלמדי לשרשר . זהו,אנשים שלא משרשרים-החלטתי שהם עושים לי את זה [או לפחות חלקם :|] קרן $#^@#$%#$^^%*$%^#4
חחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo219.gif את מכחישנית . תוסיפי וחצי! . הא,ותלמדי לשרשר . זהו,אנשים שלא משרשרים-החלטתי שהם עושים לי את זה [או לפחות חלקם :|] קרן $#^@#$%#$^^%*$%^#4