שאלה

Yassi K

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

Hidden Promo in X-Men Movie Credits Be sure an watch all the credits at X-Men: The Last Stand, for a surprise sneak peek of... Well, we don't know what, but reports are saying the x-fan community won't guess what it is, and will be talking about it all summer! מתי?? באמת אם הייתי נשאר בסוף הסרט אחרי הכתוביות הייתי רואה איזה קטע נוסף??? מישהו ראה?? אתם יכולים לספר לי מה מראים שם?? או להביא לי קישור רק לקטע הזה? תודה אנשים סורי על ההודעה החדשה שפתחתי

Evil Beast

New member
קטע של 10 שניות בדיוק.

רואים את ד"ר מוירה מקטאגרט, והחולה ההוא שבתרדמת שראו בטלוויזיה בתחילת הסרט ככה. ואז היא באה לאותו חולה, ואז שומעים קול שאומר "הלו מוירה" ואז מוירה אומרת "צ'ארלס?" מה שאומר שהוא העביר את הנשמה שלו לולה בתרדמת. הסוף.

Yassi K

New member
תודה רבה אבל..

אפשר את הקטע? מממ לא הבנתי בדיוק על איזה חולה מדובר. והכל יש אפשרות שמישהו שולח לי את הקישור בפרטי כי אני יודע שזה לא חוקי ? :-\

מה שמביא אותי לשאלה...

אז גן הX הוא בגוף... אם מוטנט או מוטנטית כלשהם מצליחים להעביר את התודעה שלהם לגוף אחר האם הם מאבדים את הכוחות שלהם (או זוכים בכוח חדש במידה והגוף החדש היה גם כן מוטנט)?

El ad

New member
שאלה טובה.

אני חושב שהם יאבדו את הכוח שלהם אלא אם כן הם טלפתים. יש טלפתים שהצליחו להתקיים רק כתודעה ולמעשה לשמור על הכוח שלהם. לדוגמה, מלך הצללים שרד במישור האסטרלי לאחר שהגוף שלו מת. הוא יכול להשתלט על אנשים ולהשתמש בכוח הטלפתי שלו דרכם. פרותיאוס למשל, אמנם לא טלפת אבל קפץ מגוף לגוף תוך כדי שמירת הכוחות שלו.

spidey 82

New member
אבל

זה חלק מהיכולות של פרוטאוס, אז אני חושב שזה יוצא מהכלל במקרה הזה.

El ad

New member
אולי, אבל הנקודה היא שיש לחלק

מהמוטאנטים יכולת לשרוד ללא גוף. שכחתי קודם גם את Malice שמשתלטת על אנשים והיא (נראה לי) חסרת גוף. בסופו של דבר מה שאני רוצה לומר זה שלפחות עבור חלק מהמוטאנטים, הכוח שלהם לא נובע ישירות מהגנים שלהם, או לפחות נבע בעבר, ואחר כך הם מצאו דרך לעקוף את ההגבלה הזו. אמה פרוסט דווקא מהווה דוגמה נגדית. כשהיא וסטורם החליפו את הגוף שלהם האחת עם השניה אז כל אחת קיבלה את הכוח של השניה, ואמה בגוף של סטורם לא הראתה יכולות טלפתיות (אבל זה לא אומר שלא היו לה כאלה). נראה לי שגם כשהיא נכנסה לגוף של אייסמן לא היו לה כוחות טלפתיים, אבל אני לא בטוח. אבל מצד שני, אולי הכוחות הטלפתיים יעברו איתה רק אם הגוף המקורי שלה יושמד? זה די מזכיר את רוג - כשהיא משתמשת בכוחות שהיא לוקחת אז הקורבן שלה לא משתמש בהם כי הוא מעולף.

Lion_Heart

Well-known member
xavier

הוא אם אני לא טועה מתואר כ : מוח החזק ביותר בעולם אז נראה לי שכן. . .הכוחות שלו יעברו איתו

למעלה