שאלה איך קוראים לשיר הלטיני שמופיע בדיסק החדש של shpongle שמופיע אחרי 7:40דקות? תודה מראש.
Z ZIV E New member 19/7/05 #1 שאלה ../images/Emo13.gif איך קוראים לשיר הלטיני שמופיע בדיסק החדש של shpongle שמופיע אחרי 7:40דקות? תודה מראש.
שאלה ../images/Emo13.gif איך קוראים לשיר הלטיני שמופיע בדיסק החדש של shpongle שמופיע אחרי 7:40דקות? תודה מראש.
N nissim tr New member 20/7/05 #5 יש פלאגין לWIANMP שפותח CUE זה אמור ליהיות באתר הרשמי (נדמה לי שמשם הורדתי) למי שלא הבין מה הקשר, כאשר פותחים את הCUE נפתחת רשימה של כל הטראקים ואפשר להעביר ביניהם
יש פלאגין לWIANMP שפותח CUE זה אמור ליהיות באתר הרשמי (נדמה לי שמשם הורדתי) למי שלא הבין מה הקשר, כאשר פותחים את הCUE נפתחת רשימה של כל הטראקים ואפשר להעביר ביניהם
G GallaxY New member 21/7/05 #8 אפשר גם בקיובייס וסאונדפורג' או כל תוכנה לעריכת מוזיקה, גם בפרוטי אפשר ואפילו מאוד נוח.
Z ZIV E New member 20/7/05 #7 התכוונתי לשיר הלטיני המקורי... למישהו יש מושג איך הוא נקרא,ומי מבצע אותו? תודה מראש.
M Mike A New member 21/7/05 #9 תבלה Beija_Flor_2003_-_O_Povo_Conta_Sua_Historia.mp3(כן יש לי mp3 במחשב!!!! ויי זמיר!!!!!!)