שאלה...

המממ

New member
שאלה... ../images/Emo13.gif

שמענו לחשושים שברי עובד על אלבום חדש עם רע מוכיח ואפילו שמענו שיר חדש בהופעה. שמענו לחשושים שגם פורטיס עובד על חומר חדש וגם האזנו להנאתנו לשיר של ז'ק ברל. ועכשיו שמענו שברי ופורטיס עובדים על משהו ביחד. מה אנחנו אמורים להבין
שיצאו 3 דיסקים שונים? שחלק מהדיסקים לא יצאו? מה? מישהו מוכן לעשות לי סדר בבאלגן...?
סופשבוע טוב ושקט שיהיה לנו!

מתןפ

New member
לפי מיטב ידיעתי

כשניצן זעירא נשאל מה עם דיסק של ברי הוא ענה בשנה הבאה. ברי אמר שהוא עובד עם רע, וכתיבה עם דן. (דיסק 1) והיה רשום במעריב, ועוד שמועות שפורטיסחרוף עובדים על דיסק (דיסק 2) פורטיס אמר שיש לו מספיק חומר ב"מגירה" לעוד אלבום אבל לא נמאר כלום על זה שייצא בנתיים אומרים פורטיסחרוף וברי (הלוואי שיהיה גם פורטיס).

israel1986

New member
מתי היה שיר חדש בהופעה?

ואם ברי יוציא דיסק עם רע ודן זה יהיה מעולה.

מתןפ

New member
השיר החדש היה

באחת מההופעות הראשונות של הסיבוב לא הייתי בה אבל אני זוכר שכתבו ומאז הוא לא ביצע אותו והשאלה הגדולה אם יהיה את טרמינל לומינלט בדיסק? אחח הלוואי :)

מתןפ

New member
לא במקום! בנוסף

ולמה לא נראה לך ? עיר מקלט אותו סיפור..

אוקיי..

באמת בדיוק חשבתי על עיר מקלט. אני חושב שאין צורך שהביצוע יכנס לאלבום.

חס וחלילה!

אנרגטי ומדליק אבל יש גבול, ברי צריך להפסיק עם כל ההתלהבות-קאברים הזו שבאה לו בשנים האחרונות. בייחוד קאברים של מאיר אריאל, אני מבין את הרעיון בלקחת את השיר שהוא ביצע בערב לזכר מאיר ולשיר אותו בהופעות, הוא לא היחיד שעושה את זה (אלג'יר, דן תורן ודודי לוי) אבל חלאס, יש גבול!

israel1986

New member
מה רע בזה?

עוד חוזר הניגון, עיר מקלט, האיש שבקיר... אני לא חושב שהתוצאות רעות. כל עוד זה במידה הנכונה זה בסדר גמור לדעתי.

Crazy Diamond85

New member
אז ככה...

ברי עובד על אלבום... ובואי נגיד שאפשר לחזור ולהגיד את המונח "פורטיסחרוף"

neta 17

New member
אישית

הייתי מעדיפה ברי לבד אבל עדיין זה עיניין של טעם. -נטע-

המממ

New member
אז בעצם...

יצאו 2 דיסקים? אחד של הרי ואחד של פורטיסחרוף? וואו, שלא נקבל אוברדוז!
מישהו יודע מתי?

למעלה