שאלה..

קרנוק

New member
שאלה..../images/Emo13.gif

איפה מתגוררת כיום קיילי? סתם כי אני רוצה לפרוץ לבית שלה..

Nadav נדב

New member
כיום קיילי מתגוררת בלונדון, אין לי

שמץ באיזה אזור..... ואני מוכן לעזור לך בפריצה
אפילו לבצע חטיפה קטנה

קרנוק

New member
../images/Emo51.gifאין בעיה אני אפרוץ ואתה

תחטוף..הרי היא לא כבדה במיוחד.. ואחרי זה נזרום לאחוזה של מאדי..למרות שנצטרך לעבור כמויות של שדות עד שנגיע לטירה
וגם הצל שלה דאני גרה בלונדון?טוב..התשובה בגוף השאלה..חח ורק רציתי לומר לכם שאני ממש חושבת שנעשה עוול לקיילי במצעד של גלגלצ.היא הייתה צריכה להיות לפחות בטופ 10 וזמרת השנה ברור.בי-זיון!

Nadav נדב

New member
אין לי מושג איפה דאני....:S

אבל גם אותה נמצא
ולמדונהל'ה נגיע בהליקופטר =) אולי היא תכתוב ספר ילדים חביב על החוויה (10 אחוז מהמכירות לכל אחד מאיתנו כמובן!!!) ו...באמת ביזיון מה שהיה בגלגל"צ. =\

קיילי גרה כרגע ...

בין צ'לסי לנוטינג היל השכונות הלונדוניות היוקרתיות...אני חושב שפעם היא אמרה בראיון שמדונה שכנה כמה בלוקים לידה
דנה גרה באסקס לונדון.

קרנוק

New member
סיטון-פנאטיק שכמוך..../images/Emo3.gif

מילא לדעת איפה קיילי גרה..אבל דאני? כן למדונה יש בית באזור באמת..אבל זה הבית ה"קטן" יותר.לא ה"טירה". טוב שלאחרונה לא כולם(הסלבס כמובן) קונים עוד בית בלונדון.זה נהיה מאוד טרנדי.גם בריטני איכס קנתה שם בית..

קרנוקה ! חחחח ../images/Emo13.gif

אגב למי שלא הבין לא הייתה הכוונה לדנה אלא לדאני לדנה אינטרנשיונל בקושי יש בית ברחוב בן יהודה בת"א
(עם כבוד לדנה הדיווה המקומית) לקיילי אגב יש עוד 2-3 בית קיץ בפריז שהיא קנתה לאחרונה עם דאני ואחוזה באוסטרליה שהיא קנתה להוריה אשר מתגוררים שם במשך כל ימות השנה.

קרנוק

New member
ומאהבת טובה למרטינז השווה../images/Emo8.gif

2-3 בתי קיץ בפריז כדי לשעשע אותו כל פעם במקום אחר??יפה יפה!

Nadav נדב

New member
וזה גם אליך דא-ניאל ../images/Emo3.gif אהמממממממממ

ותודע על אתמול =)

למעלה