מדיטצייה ביום שישי הקרוב
K kung fu New member 19/12/04 #1 שאלה ../images/Emo13.gif באיזה חוג / קורס של התפתחות אישית אתם משתתפים? ספרו כאן
K kung fu New member 19/12/04 #2 משתפת ../images/Emo13.gif לימודי קונג-פו ולימודי אמנות היכולת (הקונג-פו ללא אמנות הלחימה) לימודי Inner force הסתיימו השבוע!! (ביום חמישי) אה, ופגישה שבועית עם הילרית!
משתפת ../images/Emo13.gif לימודי קונג-פו ולימודי אמנות היכולת (הקונג-פו ללא אמנות הלחימה) לימודי Inner force הסתיימו השבוע!! (ביום חמישי) אה, ופגישה שבועית עם הילרית!
א איל באש New member 20/12/04 #4 היי לכולם../images/Emo140.gif אני מנצל את השאלה הזו כדי להודיע שאני פותח קבוצה חדשה בימי ראשון בערב מ 19:00 עד 21:30 בקיבוץ גבעת ברנר פרטים נוספים בקובץ המצורף.
היי לכולם../images/Emo140.gif אני מנצל את השאלה הזו כדי להודיע שאני פותח קבוצה חדשה בימי ראשון בערב מ 19:00 עד 21:30 בקיבוץ גבעת ברנר פרטים נוספים בקובץ המצורף.
א אורלי_ל New member 20/12/04 #6 אני ../images/Emo13.gif לומדת אנתרופוסופיה. וגם קונג פו אבל לא בטוחה שאני אמשיך עם זה.
א אורלי_ל New member 20/12/04 #10 אין על מה לסלוח ../images/Emo6.gif זה לימוד של האדם, מה מניע אותו, גורל וכו'. מאוד מעניין.
N natalynataly New member 20/12/04 #12 אני אוטודידקטית בכלל... ובתחום הזה בפרט. לא לומדת שום דבר בצורה ממוסדת. ובטח לא זה. אוהבת ספרים. מתחברת למשפטים.... מתאימה את הקצב אליי .... אני חושבת שהחיים שלי הם קורס אחד ארוך!!
אני אוטודידקטית בכלל... ובתחום הזה בפרט. לא לומדת שום דבר בצורה ממוסדת. ובטח לא זה. אוהבת ספרים. מתחברת למשפטים.... מתאימה את הקצב אליי .... אני חושבת שהחיים שלי הם קורס אחד ארוך!!