שאלה יש בבית בקבוק שרידנ'ס שהובא מהדיוטי פרי לא מזמן. איך מומלץ לשמור אותו ואיך מומלץ לשתות?
מ מיצימייאו New member 28/7/04 #1 שאלה ../images/Emo13.gif יש בבית בקבוק שרידנ'ס שהובא מהדיוטי פרי לא מזמן. איך מומלץ לשמור אותו ואיך מומלץ לשתות?
שאלה ../images/Emo13.gif יש בבית בקבוק שרידנ'ס שהובא מהדיוטי פרי לא מזמן. איך מומלץ לשמור אותו ואיך מומלץ לשתות?
M marsala New member 28/7/04 #2 שרידנס לדעתי עם קרח במקרר אחרי הפתיחה ולגמור את הבקבוק תוך מקס חודשיים. MOSH
D D r a m b u i e New member 28/7/04 #4 חודשייים? למה להפחיד את הילדה מוש? במקרר אפשר אפילו חצי שנה במקרים מסויימים. לקרח אני מצטרף כמובן, בחום.
חודשייים? למה להפחיד את הילדה מוש? במקרר אפשר אפילו חצי שנה במקרים מסויימים. לקרח אני מצטרף כמובן, בחום.
P Pedro Ximenez New member 28/7/04 #8 אולד פאשן=כוס וויסקי! והשרידנס הוא ביקבוק של קוקטייל מאוד מפורסם שניקרא רוסי לבן! סאלוט!
מ מיצימייאו New member 29/7/04 #20 מי מיצה? אני מחכה שכל המשפחה תלך לישון כדי שאוכל לנסות את השרידנ'ס
מ מיצימייאו New member 29/7/04 #24 זה לא זה ../images/Emo13.gif ההורים שלי לא מחבבים אלכוהול במיוחד, שרידנ'ס זו מסורת משפחתית פשוט
M MidNight Flame New member 28/7/04 #9 דווקא אני לא מסכים עם עניין הקרח, לדעתי יותר טעים נקי ישר מהמקרר.
M marsala New member 28/7/04 #10 למה חודשיים? כי מי באמת מחזיר למקרר אחרי כל מזיגה ? רוסי לבן בלי קרח ?? MOSH
M MidNight Flame New member 29/7/04 #13 הגבת במקום הלא נכון מוש... וכן אני למשל מחזיר למקרר אחרי כל מזיגה. ושרידאנס נקי - בלי קרח!