שאלה

bariska

New member
שאלה../images/Emo13.gif

איפה אתה רואים את עצמכם עוד 20 שנה?! ממ אני חושב שאני יגור בקיבוץ בית קטן אישה כלב ו3 ילדים 2 בנים ובת אחת
ממ בטח אני יהיה מדריך כושר או משו איך אתם רואים את עצמכם?!

l1zard

New member
ממ....

אני חושבת שאני יגור בקנדה, בבית פרטי (כמו רוב האנשים שם) עם בעל וילדה או תאומים בן ובת. עם שני כלבים וחתולה סיאמית. אני אהיה... אין לי מושג מה יהיה הממקצוע.. עדיין לא החלטתי :)

AcesHigh

New member
אני כבר אהיה בן 38../images/Emo5.gif

עזבו אותי, אני חוזר ל2004.

s h u r i k

New member
משום מה.....

..... לכל מדריכי הכושר קוראים בוריס.... מוזר! אני לא רואה את עצמי מחר.... ובטח שלא עוד 20 שנה.... מה שכן תיהיה לי אישה, וכמה שיותר ילדים. כי אני מת על ילדים (איזה מבוגר אני בעצמי
)כמו שאני תמיד אומר "ילדים זה שימחה"!!!!

Zot ani 1

New member
אמממ......שאלה קשה....

כי מאיפה לנו מה יהיה מחר בכלל? ועוד אחרי 20 שנה..... אבל מה שבטוח את הארץ אני לא עוזבת בשום מצב ואני מקווה שעד אז אהיה נשואה באושר עם הרבה ילדים כי אני מתה על ילדים....
במיוחד כשהם קטנים אבל לא נורא נסתדר כשהם יגדלו.....

v o d k a

New member
אני אהיה בניו יורק

בעוד 20 שנה אני מקווה שיהיה לי מספיק כסף כדי לחיות בחו"ל, בניו יורק או בל.א... ואולי גם לא באמריקה ודווקא באירופה, אולי אני אחזור למוסקבה, למולדת שלי... למרות שיש לי יותר משפחה בניו יורק מאשר במוסקבה... אני מקווה לעבוד באיזו עבודה מכניסה שאני אוהב, אולי פסיכולוגיה... בגיל 37 אני רוצה כבר שני ילדים לפחות, אני מרווה שהמשפחה שלי לא תיהרס מהר... כמו שקורה בד"כ... ובשורה התחתונה- עדיף לא לתכנן כי שום תכנון לא יוצא לפועל ככה...

BritGirl

New member
אני יודעת!

אז ככה, אני אהיה בת 36, אחרי קרירה לא קצרה של פרסום (בהוליוד כמובן...) בתכל'ס אני אהיה נשואה ויהיו לי 4 ילדים...

bariska

New member
לא מתכננים סתם שאלתי וד"א

אין מקום יותר טוב ליהודים חוץ מארץ ישראל..אנחנו יהודים ופה אנחנו צריכים להיות זאת הארץ שלנו..כל השאר פשוט שונאים אותנו

SupermanZW

Well-known member
תגובה

תלוי איך מתייחסים אליהם, ראה דוגמה בקישור.

Angel lips

New member
עוד 20 שנה

אני רואה את עצמי בוילה ענקית, באיזור תל-אביב... תיהיי לי שם חנות בגדים או מסעדה גדולה... ילדים לא יהיו, בעל אוליי :) אני לא יודעת למה רואה את עצמי בגיל כזה כאישה סקסית ומכובדת חח שבקושי עובדת, אבל עצמית ומבלה המן :)

m a n k o

New member
עוד 20 שנה... אמממ

אני אהיה בת 37... פפפפפ זקנה :| אני מקווה לא להיות בארץ פסיכיאטרית מצליחה איפה שאני אגור עם בעלי, שני ילדים כלב וחתול P:

ymz

New member
אני לפחות מקווה

שאמצא את עצמי נוסעת לכל מיני מקומות יפים ושונים בעולם שלא מתיד מגיעים אליהם.

למעלה