שאלה

yintang

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

עד עכשיו הייתי קוראת סמוייה והתפללתי שלא אצטרף כפעילה. אבל זהו שאני כבר מנסה על טבעי כבר שנה וחצי נכנסתי להריון לפני 3 חודשים שנפל לו בשבוע שביעי והתחלנו הזרעות והשבחת זרע מסתבר לאישי היקר יש ספירת זרע בעייתית אך הפלא ופלא נכנסתי להריון שהחזיק לו רק עד שבוע חמישי עד שהתחיל דימום שנמשך 4 ימים (בפעם הקודמת הוא נמשך 10 ימים) שבוע אחרי ההפלה עשיתי בדיקת בטא יצאה 24 ויומיים אחרי עשיתי עוד אחת ויצאה 159 זותומרת הבטא עלתה. מישהי מכירה תופעה כזאת? הרופא שלי לא היה מוכן לתת לי הסברים אפשריים לתופעה בטלפון אלא שלח אותי לעשות בטא נוספת . למישהי יש מושג ?

קודם כל

ברוכה הבאה - בתקווה לשהות קצרצרה. הסבר אפשרי למה שתיארת הוא שחוץ מההריון שנפל יש גם הריון חוץ רחמי והוא זה שמגדיל את הבטא. תגשי לרופא לבירור. ושוב - ברוכה הבאה.

yintang

New member
../images/Emo86.gif../images/Emo86.gif מקפיצה

יש למישהי מושג? מ ק פ י צ ה

טאניוש

New member
אין כל כך מה להוסיף לתשובה לקיבלת

למה בעצם הוחלט שהריון נפל? רק לפי הדימום? עשית אולטרא סאונד באיזשהו שלב? האמת כשהריון לא תקין בדרך כלל הבטא לא מכפילה את עצמה כל כך יפה... בכל מקרה,צריך לעשות א.ס כדי לוודא שאין באמת הריון מחוץ לרחם.

טאניוש

New member
וכדאי לגשת לבדיקות מהר ככל האפשר

הריון חוץ רחמי זה מסוכן.

yintang

New member
אני יודעת

אבל באולטראסאונד לא ראו כלום היום והרופא ביקש ממני להמשיך מעקב בטא ולא להכנס להיסטריה
למרות שאין צל של מושג מה קורה.

yintang

New member
חוצמזה

הבטא עלתה לי גם היום מ159 אתמול ל185 היום ומבחינת אולטרסאונד ותאריכית זה לא ממש מסתדר. הצילו יש את הנוסע השמיני בבטן!

yintang

New member
הוא גם הדגיש

הרופא שאין סיכוי שזה יהיה הריון תקין ובמקרה הטוב זה אי שם בחלל הבטן רחוק מהשחלות והחצוצרות ורוב הסיכויים שהוא יספג לו לבד . עדיין רק עוד שבוע אם לא יקרה משו דרמטי אדע יותר טוב מה קורה ביינתים אני צריכה לחיות בתוך הסרט הלא ממש נעים הזה אופפפפפ....

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. למרות שחשבת שהיתה הפלה, העובר עדיין שם, ובדרך פלא ממשיך להתפתח. ברור שזה לא עובר תקין ויש חשש גדול שהוא מתפתח בחצוצרה. ברמת בטא כזאת אי אפשר עדין לראות אותו, אבל את צריכה להיות במעקב צמוד. נקוה שהבטא בכל זאת תתחיל לרדת והסיוט הזה יגמר כדי שתוכלי לנתכונן להריון בריא ועגול
. נועם

למעלה