שאלה

Pure SilenCe

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

וקודם כל מזל טוב לפורום על קבלת מנהל
טוב אז ככה: יש לי חברה שכמוני, רואות ורואות ורואות גם את השידורים החוזרים כי זה כייף.. ונחזור לחברה.. אז היא לא מצליחה לישון מזה מספר לילות. והסיבה היא: היא צופה בסדרה שנים ועדיין לא הבינה מה זה "זמן זולו" ? אז למישהו יש הסבר מדוייק לתת לה? כי ברצינות, יש לה כבר שקיות שחורות תחת העיניים. עזרו לילדה ה-
ה במצוקתה.
ואין אין על אי ג'יי

shipper heart

New member
זה זמן גריניץ'....*המקום שעובר בו

איזה קו אורך...נדמה לי קו אורך 0* זמן זולו זאת השעה בגריניץ'... כל השעות נמדדות לפי זה...למש בארץ זה 2+ כי זה שעתיים יותר מוקדם מגריניץ'....

אני לא חושב, כשאומרים זמן זולו

מתכוונים לזמן במקום המצויין. בשביל זה תמיד כתוב גם המקום ולא רק הזמן.

shipper heart

New member
ז למה היום בפרק בצהריים מאק שאלה

את הארם אם הוא רוצה את שעון רוסיה, ארה"ב או זולו???

omer landau

New member
היא אמרה גריניץ אם אני זוכר נכון

ואני כמעט בטוח שהיא אמרה גריניץ

shipper heart

New member
אז היא אמרה גריניץ' במקום זולו מה

שמוכיח את הטענה שלי מוואהאהאה איי רסק מיי קייס!!!

omer landau

New member
איך בדיוק גריניץ זה לא זולו לדעתי

זה יותר זמן מקומי לא בגלל שמציינים את המקום אלא גם נראה לי זה זמן שהדמות המדוברת נמצאת בו תיעוד או משהו אין לי הגדרה מדעית לזה אני אברר למה הם מתכוונים בסדרה

shipper heart

New member
אני יודעת שקראתי בג'אג ז'רגון שזולו

זה זמן גריניץ'...ברגע שהאתר יחזור לתפקד אני אביא את זה...

omer landau

New member
זולו בעיקרון זה תחילת קוד

שמצויין באות Z כמו שיש B בראבו M milke D דלתא זה משהו קבוע כזה אני לא יודע כיצד זה בא לביטוי בזמנים אולי זה לא קשור לקודים האלה נראה לי שזה זמן מקומי הכי הגיוני למה להם לציין את שעון גריניץ? כדי שנדע שאנחנו בישראל אז להוסיף שעתיים?????? טוב מתחיל גאג אז בייייייייי לילה טוב נדבר אחר כך

shipper heart

New member
לוידעת שמע אני מתבססת על מה שקראתי

שם...יש עכשיו בעיה באתר אז אני לויכולה לבדוק אבל...

LIL G1

New member
שלום אני חדש

היי רציתי רק להגיד שאני כאן רק יומיים קורא הודעות לא מגיב אבל בינתיים זה הפורום הכי טוב שהייתי בו וחבל שאני לא גיליתי את הפורום הזה קודם כי אני מעריץ גדול מאוד של הסדרה שאלה : מה זה זמן זולו???????????

omer landau

New member
פורום מאוד מאוד יפה ונחמד ובוא לא נ

ובוא לא נדבר על הסדרה המצויינת בעצם למה לא זה הפוווווווווווווווורום היום יש פרק ממש יפה של גאג כדי לראות (בעצם כולם יפים-פרט לאחד הפרק בו הארם רוצה להרוג מישהו זה הוריד קצת את הדמות של הארם אבל אני זוכר שהפרק שאחריו השווה את זה ) סילבסטר שמה סילבסטר אני נשאר בבית רואה גאג לא רק בגלל שזה גאג אלא גם בגלל שאין לי משהו טוב יותר לעשות וגם מחר מוקדם בית ספר לא שהייתי שם על זה גם אני כותב רק יומיים שלושה בפורום עוקב משהו כמו שבוע אבל עדיין שורת סיכום סידרה מצוווווווווווווווווווווווינת והפורום גם כן *כן אני מקשקש המון

shipper heart

New member
היי וולקאם ../images/Emo9.gif

אה ולגבי זה שעקבתם ולא נרשמתם- חוצמהפורום הזה והפורום בג'אגפנס ככה היה לי עם כל שאר הפורומים....פה פשוט הייתי חייבת מקום לדבר בו על ג'אג אז ישר נרשמתי

omer landau

New member
זה לא שקראתי את כל ההודעות

ראיתי אותו פעם ראשונה ביום שבת אני רואה גאג כבר שנים ולא בדקתי פה את כל הפורומים אבל לפני חודש בערך לא ראיתי את הפורום ברשימה אולי לא שמתי לב כמה זמן הפורום קיים??? ממש כיף פה למרות שאני חדש כי בפורום אחר שאני בו שהוא היה ה"מרכזי" היו בעיקר מבוגרים ממני ופה יש גם בגילי וגם בנוווות ככה שזה נחמד ועוד ביחד עם גאג אני מכיר אנשים שלא כותבים בפורומים רק קוראים וזה מבאס אני אוהב לדבר עם אנשים בפורומים זה יותר נחמד מה זאת אומרת להרשם?? וזה נחשב ישר הכמה ימים האלה זה לא שאני קורא חודשים

shipper heart

New member
להירשם בתפוז זה לא כזה נחשב כי אתה

נרשם לכל הפורומים...לפורומים אחרים זה כזה ביחיד אז אתה נרשם שם אתה רשום רק שם...והכוונה שלי לישר זה ראית את הפורום והחלטת ישר להירשם...חח אניווייייססס

omer landau

New member
כאילו להחליט שאני חבר בפורום??????

כי אלו בהחלט הכוונות שלי אני אוהב את הסידרה והפורום נראה לי מתאים ביותר עם אנשים נחמדים ובכלל עדיין לא הבנתי את הכוונה שלך להרשמה?

cjharm

New member
ברוך הבא!!!!!!!!!!

תתחיל להגיב, אנחנו נורא נחמדים (באמת!) אז עוד פעם וואלקום אנד א האפי ניו יאר!!

למעלה