שאלה:

JAMES DEAN

New member
שלום אנשים ../images/Emo24.gif

קודם כל הכבוד על הפורום, סוף סוף פורום טוב, אמיתי, ומבית טוב. גם אני מי-ם. (עמק רפאים) בקשר לשאלתך יש לי 2 סיפורים נחמדים: הראשון הוא מקרה שקרה לי בשירות הצבאי שלי: יום אחד יצאתי עם חברים שלי לאפטר (יום חופש) בנתניה.. הסתובבנו היה סבבה בין היתר הלכנו לסופר-מרקט כדי לקנות כמה דברים. אז ביקשתי מהמוכרת בנימוס "שלום אפשר לקבל מציצה?" חברים שלו היו בהלם, הם חשבו שאני משוגע המוכרת מצידה הבינה אותי ואמרה לי בחיוך: "בבקשה הנה מציצה (סוכריה על מקל) יש לך מזל שגם אני במקור מי-ם אחרי הכל היית מקבל כאפה" הסיפור השני הוא: הייתי בבאולינג ברמת-גן ולמוכר לא היה עודף של שקל 1 לתת לי אז ביקשתי ממנו במקום זה שיביא לי מציצה. הוא הבין אותי ואמר לי "תמיד באים אלינו אוהדי בית"ר י-ם אחרי המשחקים לשחק פה.. בין היתר הם מבקשים גם דברים כאלו." אני מקווה שאהבתם את השני סיפורים האלה ותיזהרו מאוד לא להשתמש במילים כאלו מחוץ לי-ם זה עלול להיות מוזר וקצת מלחיץ.

GoNelia

New member
כן!! רוצה לשמוע דוגמא?

יצאתי לטיול, חברה שלי הלכה למאבטח ושאלה אותו אם הוא רוצה מציצה..... הוא ממש צחק,והיא עדיין לא הבינה מה מצחיק, אז היא ואמרת לו: לא מהפה שלי!(כי היה לה בפה), תחשבו על הפדיחות שהיה לה עם המאבטח האשדודי הזה!

מאיה1983

New member
גם לי היתה פדיחה!

עברתי עם אמא שלי לבאר שבע ולמדתי שם. הייתי חדשה בבית ספר והלכתי לקיוסק לקנות מציצה... אמרתי למוכר "תביא לי מציצה".. כולם הסתכלו עליי אז הוא ענה "בטח בואי.." ואני כזה "מה?!?!!?" חחח הבנתי מה עשיתי.... אז כל הכיתה ירדה עליי שאני ירושלמית...

ganooov

New member
כן ולא. ../images/Emo13.gif

ישנה בחו"ל (לפי חברה שלי
) סוכריה שנקראת Sucker
.

tribe spirit

New member
חחח...../images/Emo118.gif../images/Emo165.gif

שרשור כלבבי...כרגע אני לא מצליחה לחשוב על שומ דבר חוצ מסממנ ירושלמי מובהק:מאאאאתיימ=200... ו-קוקו גולגול=אבו עגילה בכל מקומ אחר...

shirakl

New member
זה קצת מפדח ../images/Emo4.gif

כי היום גם בירושלים אם תגיד כזה דבר תמיד יהיה במקום מישהו שיצחק עליך...
ואם הוא מכיר אותך - הוא לא ישכח לך את זה בחיים וזה יהפוך לבדיחה של כל מכריך

למעלה