שאלה...

The Charmd One

New member
שאלה...../images/Emo13.gif

אממ זאת לא נראית לי ממש בעייה אבל לא יודעת..טוב אז הנה (אני בת עוד שבועיים וקצת 14 אם זה משנה..) יש מישהו שאני די דלוקה עליו. הכרתי אותו שנה שעברה, אבל רק עכשיו התחלתי לראות אותו ככה...אממ אנחנו די ידידים, אבל לא ממש טובים...אני מכירה אותו בעיקר בגלל שחברות שלי ידידות טובות שלו.. בקיצור- אז בזמן האחרון ניסיתי להתקרב אליו קצת, וזה די מתקדם אני חושבת...אבל לפעמים, אם אני מדברת או אפילו סתם עושה משהו, הוא מסתכל עליי, במבט ממש ממש חודר כזה...ואני מרגישה שאני מצטמקת כזה..כאילו, מבט בוחן ורציני כזה..יבאלה
בקיצור- מה הפשר המבטים האלה לדעתך
חח זה טוב זה רע, או שזה פשוט המבטים שלו...? ואממ אולי זאת לא ממש שאלה אבל..אוף..טוב לא משנה אני אשתוק עכשיו

עם כל הכנות והרצון הטוב

אין לי מושג מה המבט שלו אומר. האם זה מבט חודר בסגנון של "מה את רוצה ממני?", או בסגנון של "אולי תפסיקי כבר ללכת סחור סחור ותעשי משהו כדי שנצא מהמצב הזה ונתקדם הלאה"?. נשמע לי שאת דווקא בכוון הנכון. עצתי העיקרית היא להפסיק לנתח מבטים, לעשות טבלאות שיחה, או למספר חיוכים. בקיצור, לא לחשוב יותר מדיי. נחמד לכם, הענינים מתקדמים כראוי, אחד מכם, או אולי אחת מכם, יצטרך לעשות משהו בשלב מסוים. השאלה היא האם זאת תהיי את, או הוא.

The Charmd One

New member
אממ../images/Emo13.gif

טוב קודם כל תודה
ואממ חח המבט שלו..אממ רגע אני משחזרת..אממ הכלאה בין שניהם..חח..טוב אז שוב, תודה בכל אופן

d@r121

New member
לכי על הגישה הישרה...

אמרי לא רוצה שנהיה חברים... כן כן, לא לא ככה לא תצטרכי לנחש ולהמר אוהב או לא

למעלה