שאלה

miaka

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

טוב, אז קודם כל אני רוצה לציין שאני די בהלם שלא שמתי לב שהפורום הזה קיים עוד מקודם.. (אני חולה על סוסים!) ועכשיו לחלק השאלתי בהודעה
אני רכבתי 4 שנים בחוות הפארק.. ומאז שהתגייסתי (לפני כמעט חצי שנה) אז הפסקתי לרכב לגמרי, כי לא היה לי זמן
אני רוצה לחזור לרכב, אבל אני לא בטוחה שאני רוצה דווקא בפארק.. מישהו יכול להמליץ לי על חוות טובות בסביבה?

speedy123

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo6.gif

היי! אני ממליצה על החווה בבצרה!

taz512

New member
דבר ראשון ברוכה הבאה

ועכשיו לשאלה שלך, אני אישית יכול להמליץ על חוות בשרון, האיזור שאני גר בוא ורוכב בו. אבל אני בטוח שיהיו פה ממליצים אחרים, תכתבי גם באיזה סגנון את רוכבת ועם את מעוניינת להמשיך באותו סגנון ככה יהיה אפשר להמליץ לך על חוות. פלוס בקישוריםן יש מספר אתרים של חוות, שווה להיכנס ולהסתכל. טאז, השד המברך

miaka

New member
קודם כל, תודה על התגובה המהירה ../images/Emo13.gif

דבר שני, אני רוכבת דראסג´ וקפיצות. דבר שלישי, אני גרה ליד חולון, ככה שבצרה תהיה בעיה.. וגם השרון

taz512

New member
מצטער אבל....

אני בטוח שיבואו אנשים מהאזור ויגידו לל איפה יש חוות באזור. מצטער שלא יכולתי לעזור. טאז, השד העוזר

miaka

New member
תודה לשניכם בכל מקרה ^^

וד"א, טאז, זה אמנם אוף לחלוטין.. אבל ראיתי שאתה גם בפורום באפי
אחת מהסדרות הטובות ביותר (אם לא הכי טובה), ושוב מצטערת על ה-

the Adi

New member
מכירה ???

לרכיבה אנגלית יש את נצר סירני והבנתי שעכשיו פתחו שם עוד חווה במושב לייד , אין לי מושג איפה בדיוק אבל אני יודעת שזה מאוד קרוב לנצר.

miaka

New member
אני מכירה את נצר בשם..

איך היא באמת בתור חווה? כי היא ממש ממש קרובה אלי

רשמ

New member
אכן כך - בתלמי מנשה

זה מאוד קרוב לנצר. טל גורן שנהל את החווה בנצר כמה שנים עבר לשם. עברו איתו כמה מדריכים וגם חלק מהסוסים. ממש מקסים שם . כדאי לבוא לבקר. אם תרצו פרטים. אז בשמחה , רק תגידו.

רשמ

New member
מרכז לרכיבה בתלמי מנשה

ברוכה הבאה ! המלצה חמה מאוד . המרכז לרכיבה בתלמי מנשה. אם תרצי אני אעביר לך פרטים נוספים. את המרכז מנהל טל גורן (לשעבר מנצר.)

speedy123

New member
sorry

מצתערת אבל אני יותר מכירה חוות במרכז אהה בעצם אני חושבת שאיצטרובל היא חווה בצפון תיכנסי לקישורים שלנו למעלה ותלחצי על חוות סוסים. תכנסי לאיצטרובל ותבדקי אם המקום מתאים לך... מקווה שהצלחתי טיפה לעזור

הייי ברוכה הבאה!!!

אני רוכבת בחוות הפארק! ואצל מי רכבת?- מדריכ/ה.... ומי הסוס שהכי אהבת????

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif

מקווה שתשארי הרבבההה זמן! ואמ.. שתהני!
אה ואכן, קוראים לי טל ואני בת 12, רוכבת כבר שנה אינגליש (קפיצות בעקר.. מעט דראסג´) ואני אוהבת טיולים בשטח
ו.. בחווה שלי (חוות רעננה) הייתה סוסה בשם אולדון, ואני מאוד מאוד אהבתי אותה.. אבל בגלל שהיא עלתה הרבה על 2, בעלת החווה מכרה אותה.. אז זה למה שאני מקדישה את ההודעות שלי לאולדון..
אז אם במקרה את שומעת עליה משהו.. תאמרי לי
וזהו..

miaka

New member
רכבתי אצל חמדה

די הרבה זמן, ואז עברתי לשיעורים פרטיים אצל חן
הסוס שהכי אהבתי היה סול, וצ´רלי הוא גם סוס שנורא כיף לרכב עליו

יהההה

את יודעת שעכשיו חמדה מלמד רק בימי שישי וגם זה ממש ממש בקושי...אוף
הוא מדריך מעולה... ו....חן?.. טוף איך שאת אוהבת... אני כרגע לומדת אצל טלי, ואין לי מושג מה קרה לצ´רלי אבל הוא התחיל לתקוף סוסים אחרים מאז שהוא חזר לעבוד לפני כמה חודשים... אבל יש לו קאנטר פצצצה!! וסול כזה פשוש!!! וגם אחותו קליאו!!! אני יצלם אותם מתישהו ויראה לכם!!! אבל אבל אבל- יש סוסים חדשים!!!!! והם פשוט חמודים! - סימבה השחור שלי וג´זי החמוד וברק שדומה לג´יי.... וזהו להיום... שיהיה לכם יום כתום!

aladin15

New member
תלמי מנשה

אני ממליצה בחום על החווה בתלמי מנשה יש להם את טל גורן שהוא מדריך את הדרסז´ ואת חיים לוי שהוא מדריך הקפיצות (אלוף ישראל בקפיצות השנה) יש שם אחלה אווירה והחברה ממש טובים את יכולה לקפוץ לבקר שם ולהתרשם בעצמך!!!

רשמ

New member
תלמי מנשה - איך להגיע

אם אני זוכרת את מחולון אז ככה:- נוסעים לכיוון צומת בית דגן וממשיכים לכיוון בי"ח אסף הרופא. הצומת הבאה אחרי צומת אסף הרופא זו צומת גדולה (משמאלך ניר צבי) את פונה ימינה לכיוון צריפין (החר"פ) ואח"כ מיד שמאלה לתלמי מנשה. ישר אחרי הפניה שמאלה תראי משמאלך שלט מרכז רכיבה תכנסי לשביל עפר כמה מטרים לאחר מכן תראי את מרכז הרכיבה לימינך. בכל מקרה את יכולה להתקשר אליהם והם תמיד מוכנים לעזור ולהסביר. 9492734 - 08. בהצלחה.

למעלה