שאלה.

ספירקיXD

New member
שאלה. ../images/Emo13.gif

אני בת 14 וחצי, מאיזור השרון.. [ליד נתניה וכו'..] אני ממש ממש מעוניינת להתנדב עם יתומים, אם כל דבר אחר. העיקר להתנדב ולעזור, כי באמת אני אוהבת את זה ועושה את זה מכל הלב. מישהו יודע על מקום התנדבותי שיתאים לגיל שלי, באיזור השרון? גם נתניה זה טוב. תודה רבה רבה.

tixi

New member
קודם כל, כל הכבוד ^^

דבר שני, תבדקי אם יש בתי נוער וכו' אצלך בעיר, תמיד יש, "הפוך על הפוך", מועדונים וכו'. יש כל מיני מעונות יום של ילדים ביסודי וכאלה שלא יכולים לבלות את היום בבית, ילדים ממשפחות מצוקה וכו' שישמחו לחונכות או פעילות של פעם בשבוע, ויש פרויקטים. אני מכירה המון מקומות בכפ"ס אם את רוצה, מרעננה והוד השרון גם קל להגיע. יש סניף הפוך על הפוך בנתניה, ואת יכולה להתנדב שם או למצוא מי שיעזור לך למצוא מקומות להתנדב בהם. נתניה בקמן 3, פינת שמואל הנציב טל: 09-8626807 דואל: [email protected] יש את האתר של עמותת "עלם", שזו עמותה לנוער בסיכון, ויש שם מקום להירשם כמתנדבת. http://www.elem.org.il/lm/ וואו אני כזו עוזרת היום! אבל עכשיו אני אלך לראות את "החיים זה לא הכל"

ספירקיXD

New member
תודה רבה, אני אברר. ../images/Emo9.gif

ואיפה שאני גרה אין, כי אני גרה במושב קטן לאללה.

ספירקיXD

New member
עוד שאלה.

"יש כל מיני מעונות יום של ילדים ביסודי וכאלה שלא יכולים לבלות את היום בבית, ילדים ממשפחות מצוקה וכו' שישמחו לחונכות או פעילות של פעם בשבוע, ויש פרויקטים." מכיוון שאני גרה במושב אין פה ייעדים מתאימים. רציתי לדעת אם יש לך טלפון/אתר אינטרנט/אימייל של מעונות יום ? תודה

tixi

New member
יש גם יש. ../images/Emo13.gif

השאלה היא רק איפה את מחפשת. וגם אם אין לי באופן ספציפי, זה מאוד פשוט להשיג, כי בכל עיר יש אדם מטעם העיריה (בין אם את יודעת את זה או לא) שאחראי על ההתנדבות בעיר והוא יכול לתת לך את כל הפרטים והטלפונים שאת צריכה, אם תתני לי פרטים יותר מדויקים לגבי המיקום של מה שאת מחפשת אני אוכל לעזור לך יותר.

למעלה