שאלה

adiya-nahariya

New member
את בוודאי מדברת על הקורסים המזורזים

הקרוסים המזורזים של הנוע"ל מיועדים לחבר´ה בני כיתות י´, יא´, יב´ שלא הספיקו, לא היו בתנועה, לא יכלו וכו´ לצאת לקורס המדצ"ים הגדול שהיה בתחילת יולי. אני אישית, יצאתי לקורס מד"צים אך שמעתי מחבריי רק דברים טובים גם על המזורזים. לגביי תאריכים והזמנות למיונים, ישנו ראיון, לא קשה שאמור לסנן את אלו שמעוניים לצאת בשביל החבר´ה בלבד ואין להם שום כוונה לחשוב על נושא ההדרכה, או להתנסות בו. אני בטוחה שמידה ותשאלי את הקומונרים שלך לגביי הקורס המזורז הם ישמחו לתת לך את כל הפרטים הדרושים ולסייע לך. עלי והגשימי

Ne§t£A GirL

New member
אבל...../images/Emo108.gif

הקורס מד"צים מתחיל בדיוק בעוד שבוע ויום, ולא בקיץ... בדקתי-זה לא הקורס המקוצר, ואני בכיתה ט´- לא י´/יא/יב´... המממ...

Ne§t£A GirL

New member
דווקא לא דיברתי על זה...../images/Emo108.gif

כי לפי מה שאני יודעת הקורסים עדין לא התחילו, רק המיונים.

Ne§t£A GirL

New member
שאלה../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

אני בכיתה ט´, ואני יודעת שיש קורסי מד"צים בתקופה הזו של השנה. עכשיו- חברות שלי קיבלו מכתבים למיונים, ואני לא. כמובן שנודע לי על המכתבים רק אחרי המיונים, ולא קיבלתי מכתב. אני מאד רוצה להיות מד"צית! למה לא קיבלתי מכתב? ואיך אני יכולה להתקבל לקורס? עוד משהו... אח שלי אמר לי שבשביל להיות מד"צ בנוע"ל, בכלל לא צריך לעשות מיונים לקורס- פשוט הולכים לקורס...מה נסגR? ואם זה משנה, אני רוצה להיות בקן ראשון[רמז] של הנוע"ל...

למה דווקא בנוע"ל??

את יכולה להצטרף לשומר הצעיר, אנשים ממש נחמדים... יש 3 קינים של השומר הצעיר בראשון, אז בטוח יש אחד קרוב אליהם... אם את רוצה להצטרף אני יכולה להשיג לך את הכתובת ואת הטלפון של הקינים, רק תגידי! ד"א, בתנועות הנוער באמת לא עושים מיונים, אלה בוחרים את המדריכים לפי כמות הקבוצות שתהיה שנה הבאה, והקורס מד"צים הוא ממש כיף. הקורסי מד"צים הם במתנסים, נכון?? אז את לא צריכה את המיונים, זה סתם בולשיט, אם החברות שלך התקבלו, פשוט תבואי איתן ל"ניסיון" ולא תצטרכי לעבור מיונים דפוקים (זה סתם שאלון...). (תאמיני לי אני יודעת - הייתי שם...).

Ne§t£A GirL

New member
תודה!../images/Emo108.gif

אני עדיין מעדיפה להיות בנוע"ל, כי הייתי שם- כי אני אוהבת את הקן.. ותודה!

Ne§t£A GirL

New member
רק רציתי ליידע אתכם...../images/Emo108.gif

שנכון לעכשיו אני חלק מהפורום הזה, כי אני ביום חמישי הבא הולכת לקורס המד"צים הראשון שלי...יש!

adiya-nahariya

New member
מזל-טוב../images/Emo65.gif

אני חושבת שלא הבנת, אלו בוודאי המיונים של הקורסים המזורזים אין סיכוי שעכשיו מתקיימים מיונים לקורס בקיץ. תהני,

Ne§t£A GirL

New member
תודה!../images/Emo108.gif

אולי...אני לא יודעת-אני מקווה שזה הקורס המלא:)[

למעלה