שאלה

buzzing neon

New member
שאלה../images/Emo124.gif

אמממ מישהו זוכר באיזה פרק היה הקטע שכריס עשה את "bunny the lifegaurd"? אממ ועוד משו, אני לא ממש בטוחה אם זה חוקי או לא..חחח...אבל מישהו הצליח להוריד את haggard? אני גוססת באיטיות בלי חומר חדש של cky או jackass!! טוב, קיצר אם מישו יודע ומוכן לענות לי אני אודה לו/לה מאוד

Kid Vicious

New member
אם אני לא טועה

זה היה בכמה פרקים.. תורידי את הסרטים של סטיבו זה יבזבז לך קצת זמן

buzzing neon

New member
חחח

אם אני אגיד לך שראיתי כבר את הסרטים של סטיבו תחשוב שאני חסרת חיים?? הסרטים לא משו...אבל הוא היה פעם בתוכנית של האוורד סטרן והיה ממש קורע:) חוצמיזה שאני חייבת לציין שהחברה שלו חתיכת נעל! פאק היא חשבה שהאייפל הוא בסנטרל פארק! חחח תנקס בכל מקרה

BiAAcH

New member
הקטע....

כמו שפולי אמרה, היה בכמה פרקים. אבל יש אותו בכל קטע עם מים (או בריכת חרא...) והוא קורע מצחוק.... שימי לב לחתימה שלי....

buzzing neon

New member
יאפ

גם היה את זה בסרט עם התנינים
יווו אני מתה על באני! איזה קטע שולט! גם כריס בכלל קורע לחלוטין!!

buzzing neon

New member
עוד שאלה ../images/Emo124.gif

חחח אני מתלהבת קצת כי מצאתי ת'פורום
אמממ אוקיי. אז ריאן דאן. כאילו, תמיד רואים אותו על אופניים, ובחיים לא על סקייטבורד. ההגיון אומר לי שהוא סקייטר (כי כולם חוץ מג'וני סקייטרים)...אבל גם ראב לא סקייטר (אני חושבת...). אז אמממ מישו יודע?

BiAAcH

New member
את האמת....

גם אני בחיים לא ראיתי אותו על סקייט, נראה לי שהוא נוסע רק על אופניים כי הוא לא יודע לנסוע על שום דבר אחר. ונראה לי שגם ברנדון לא סקייטר....

buzzing neon

New member
ברנדון סקייטר..!

נראה לי... אמממ...רואים אותו בcKy אני לא זוכרת איזה מספר...באיזה תחרות אני חושבת...! *כן כן! בלונדיניות חושבות!* ברנדון מצחיקקקקקקקקקקקק
איי לייק ברנדון. חחח

BiAAcH

New member
אם את אומרת....

כשאני אראה את ארבעתם אני אשים לב...

stav16

New member
באני מופיע בפרק...

בפרק שהם קופצים מהמקפצה עם כל מיני חפצים... אופנים,סקייטבורד,שמשיה,קורקינט וכאלה. באני מופיע בקטע הזה כמובן בתור המציל
ובסרט הוא מופיע בקטע שסטיב-או הולך מעל לתנינים...קטע טוב!

די הרב ה מג'אקאסס לא סקייטרים

סטיבו פעם היה, כריס ראאב לא סקייטר,ריאן דן,וגם בcky יש את art weeb וגם rake youn....

AdShEaTaKoRe

New member
טוב אז להבהיר לכולם בפעם האחרונה...

ברנדון דיקמיליו לא סקייטר, גם ראין לא וגם כריס ראב לא אבל יש להם מומחיות אחרת לכל אחד... לדוגמה ברנדון הוא טוב לשיר בפריסטייל כריס ראב מומחה בלחרבן בערך בכל מצב (תודות לחומר המשלשל שלו) וראין דאן טוב הוא ראין דאן הוא מומחה סתם בלהיות עני ולעשות דברים מפגרים... וכמובן יש את ארט ווב ורייק יוהן ששניהם זאת תעלומה... ועוד משהו שכתבת בתחילת השרשור... הסרטים של סטיב או לא משהו?????????????????????????????????????? תגידי מה את רצינית? חברה שלו באמת נעל אבל היא כוסית לאללה היא לא חברה שלו היא הבייב שלו... אה ואנשים מצטער שאני לא הייתי פה פול זמן פשוט אני רוצה לעבור קודם תבגרויות ואז

P o l l y

New member
בהצלחה בבגרויות מאהב לעתיד! ../images/Emo8.gif

ובכלל..לכל מי שעושה בגרויות!

למעלה