שאלה

שאלה../images/Emo12.gif

איך קוראים לאלבום של בוטן מתוק בקרקס והאם אפשר להשיג אותו במקומות כמו טאואר רקורדס למשל? תודה מראש

תשובה../images/Emo140.gif

קוראים לדיסק: "כל מה שנשאר" וכן אני חושבת שאפשר להשיג אותו כבר בחנויות..!

alomm

New member
אם אני לא טועה מי שהולך להופעה מקבל

את האלבום מתנה...

נכון

כניסה להופעה= 60 שקל ומקבלים את הדיסק במתנה.. שווה ביותר אם תשאלו אותי אבל אני לא יכולה להגיע להופעות שלהם אז בשביל זה שאלתי... תודה!

צ א ל ה

New member
אפשר לדעתי לקנות את הדיסק

רק באוזן השלישית בשנקין ובבארבי עצמו.... וד"א, לאוהבי בוטן... ביום רביעי הקרוב - הלהקה תתארח אצלי באולפן , בWFM בשעה 22:00 כולם מוזמנים :p

צ א ל ה

New member
WFM פרטים.....

היי :) WFM הוא רדיו אינטרנט לבני נוער השייך לבית מעריב זוהי תחנת רדיו שמשדרת כל יום מהשעה 18:00 עד השעה 02:00 תוכניות של מוזיקה וכמו כן תוכניות מלאות תוכן. האתר הוא www.wfm.co.il אפשר לשמוע את השידור רק דרך האינטרנט ואפשר גם לראות את השידור דרך הWEBCAM שלנו שיש לנו באולפן. כמו שאמרתי, ביום רביעי תשודר התוכנית "סוכריה ישראלית" שזו תוכנית מוזיקה ישראלית, וכל שבוע מתארחים אמנים שונים. השבוע "בוטן מתוק בקרקס" יהיו באולפן שבוע הבא דודו טסה ואח"כ עוד אמנים רבים וטובים נשמח לראותכם :) צאלה

אוי... הנוסטלגיה

עבדתי שם עוד כשהוא שידר במשך כל היום... הייתי עורך מוזיקלי... חחח עליתי אז לט' נדמה לי... מישו עוד נשאר שם מאז? פרכטר? ליה? ספיר? עומר? יותם? מישו? עכשיו אני משדר ב106.0 FM כל יום שני שעה חמש נא להקשיב.

למעלה