שאלה האם יש חדש בנוגע לחוזה של "תשוקות"? כי בינתיים ראיתי שמצאו שחקן חדש שישחק את מיגל
L liat t New member 6/1/06 #1 שאלה../images/Emo101.gif האם יש חדש בנוגע לחוזה של "תשוקות"? כי בינתיים ראיתי שמצאו שחקן חדש שישחק את מיגל
שאלה../images/Emo101.gif האם יש חדש בנוגע לחוזה של "תשוקות"? כי בינתיים ראיתי שמצאו שחקן חדש שישחק את מיגל
K Kay Bennet the 1 st New member 6/1/06 #2 ../images/Emo58.gif מעליי ולא שידוע לי אולי דורין יודעת משהו...
I I n n u e n d o New member 6/1/06 #3 כן.... ממזמן חידשו את החוזה היה כתוב ברייטינג מידע שהתפרסם לפני חודשיים החוזה חודש והוכפל. הסדרה בארה"ב משודרת בערוץ ה sci fi [מדע בידיוני] ולא רקמיגל ליהקו אלה גם פוקס חדש
כן.... ממזמן חידשו את החוזה היה כתוב ברייטינג מידע שהתפרסם לפני חודשיים החוזה חודש והוכפל. הסדרה בארה"ב משודרת בערוץ ה sci fi [מדע בידיוני] ולא רקמיגל ליהקו אלה גם פוקס חדש
L liat t New member 6/1/06 #4 יש לך לינק לזה? אני לא מוצאת כלום. חשוב לי לראות בעיניים, כי בסואפסנטרל הידיעה הא מה11 בדצמבר שזה פחות מחודש. תןדה
יש לך לינק לזה? אני לא מוצאת כלום. חשוב לי לראות בעיניים, כי בסואפסנטרל הידיעה הא מה11 בדצמבר שזה פחות מחודש. תןדה