שאלה

שקשוקה5

New member
שאלה ../images/Emo10.gif

איך הייתם מרגישים אם בוס שלכם היה אומר לכם דבר כזה? במסגרת עבודתי(כבר לא עובדת שם כי מתגייסת עוד מעט) עבדתי כאחראית על פרישייק באולם אירועים.בד"כ דיילת ולפעמים זו שמכינה את הפרישייק לאורחים.אז היה שם איזה פרי שהוצא מההקפאה ונראה דיי לא בסדר.והטעם היה לא משו.וגם עוד עובדת אמרה שהפירות לא נראים טובים וכדאי אולי להחליף.אז נתנו לבוס לטעום..וכנראה שהוא חשב שזה בסדר. ואז כשהוא בא לכיווני ואמרתי לו"הם נראים לא טוב" מכיוון שהפירות למשקההיו מלאים במים אז היה להם טעם חמצמץ ולא טעים.ולא רציתי לתת ללקוחות ככה..וגם חלק התלוננו שזה קצת חמצמץ.אז הוא אמר לי "את נראית לא טוב" אחרי שאמרתי לו ש"הפירות נראים לא טוב"..זה היה ליד עובדים אחרים..וכ"כ רציתי להתחיל לבכות.אם הוא לא היה הבוס שלי הייתי עונה לו.זה כ"כ פגע בי איך שהוא דיבר אליי.כאילו ניסה להעליב בכוונה ולפגוע.הוא גם דיי היה לא נחמד אליי. הוא אדם שנראה לי רע ורשע כזה.אבל פחדתי שיפטר אותי אז לא עניתי לו. מה הייתם עושים במצבי? אם בוס היה מעליב אתכם ככה?

Mi Sh Mi Sh

New member
איש מגעיל בהחלט

הבוס הקודם שלי היה כזה,אבל איתו צחקנו וירדנו עליו והוא ידע שהרוב בצחוק אז אני הייתי במצב כזה אומרת לו שהוא בעצמו מכוער ושיהנה מהנוף שהוא מעסיק. אין לי מושג מה היחסים שלך איתו אז לא ממש הייתי ממליצה לך לעשות כמוני, אבל הוא אשכרה בנאדם מגעיל ורע. שיהיה בהצלחה בגיוס!

zoe2004

New member
פשוט להתעלם.. ../images/Emo42.gif

ולהתנחם בזה שאת עוזבת בקרוב.. אם זה יחזור על עצמו, את יכולה לענות לו בקורקטיות שאת לא מוכנה שהוא ידבר אליך כך (אבל, בטון שקט ומקפיא כזה
)...

איזה גועל נפש!

במסעדה שאני עובדת בה התפטרה מישהי ממש לפני שהתחלתי, וסיפרו לי שזה היה בגלל שהבוס קרא לה "מטומטמת". אני חושבת שגם אני במקומה הייתי מתפטרת במצב כזה, לאף אחד אין זכות לדבר אלייך ככה ולהעליב אותך. טוב שעזבת, ומקווה שהמלצת לחברים לא להתקרב למקום הזה!

שקשוקה5

New member
זה פשוט נראה כאילו היה לו משהו נגדי

הייתי חדשה ועם השאר היותר ותיקים.הוא היה דיי חברמן וצוחק.ואיתי כל הזמן בפרצוף חמוץ.רק כשהייתי מתקשרת אליו לשאול מתי יש לי משמרות הוא היה נחמד ומדבר במילים כמו "מותק" "ונשמה" אבל במקום העבודה הוא היה מתיחס אליי רע.

amazone

New member
כן גם לי היה בוס כזה

כל הזמן נשמה כפרע וכן הלאה עד שיום אחד פשוט התחיל להסתובב ערום במשרד ואז ידעתי שהסוף קרב ובא

אני אישית הייתי עונה לו

ואחר כך לוקחת את הדברים שלי והולכת שום מקום עבודה, אבל שום מקום, לא שווה שיתייחסו אלי בצורה משפילה שכזו. במקום עבודה הקודם שלי אחד האחמשים ניסה לפתוח עלי פה, שטפתי אותו במשך 20 דקות על מה שהוא אמר לי ואחכ לקחתי את הדברים שלי, הודעתי לו שאני לא באה למחרת והלכתי. הוא כמובן התנצל והתחנן בפני שאני אחזור מחר, וגם אם הוא לא היה מתנצל, לא הייתי בוכה, בנאדם שלא יודע איך להתייחס לעובדים שלו צריך לשלם בכך שלא יהיו לו עובדים.

שקשוקה5

New member
הבעיה היא שאם שאר העובדים הוא

נחמד.ולא ראיתי אותו מדבר אליהם ככה.עם כולם הוא היה סחבק.זה בן אדם בן 40 + אפילו 50.שראיתי בנות קצת יותר ויתיקות ממני שבאות נותנות לו נשיקה על הלחי.וצוחקים איתו.אולי הוא עשה לי את זה כי אני חדשה.לא יודעת אבל הרגשתי שהיה לו משהו נגדי. ועובדים זה לא מה שחסר לו,לשאר הוא מתנהג בסדר.איתי הוא היה ככה.

אין לו שום תירוץ שבעולם להתנהג ככה

אל תנסי לתרץ אותו ולהפיל את האשמה עליך. האשמה היא עליו בלבד. אין שום סיבה שתרגישי רע במקום העבודה שהעבירה תהיה טעונה. הוא הגיע כאן לפסים אישיים בלי בכלל להכיר אותך. לא משנה כמה עובדים יש לו או אין לו, אין שום סיבה שיפגע בך!

למעלה