שאלה?

dreamgirl000

New member
שאלה?../images/Emo10.gif

בנות
יש לכן חבר כבר שנה וחצי ויום אחד פוגש אותכן בחור שהייתן מאוהבות בו מהחטיבה-תיכון ואף פעם לא יצא לכן הזדמנות...כי הייתה לו חברה
ופתאום בא ואומר לכן שתמיד היו לו רגשות כלפייך כל אותו זמן שהיה רואה אותך ואת עדיין בתוך הלב שלו וקשה לו לשכוח רק שאף פעם לא הייתה לו היזדמנות להתחיל איתך , והוא מעוניין בקשר.
אבל העניין שיש לכן חבר...אבל גם לזה שבא אליכן יש לכן רגשות כלפיו ( הוא לא יודע שיש לך מישהו כבר)...מה הייתן עושות?...אומרות לו שיש לכן חבר?ופוגעות בו?..והייתן מפסידות את ההזדמנות שפתאום נפלה בחיקכן... או שהייתן נענות לו?... הייתן מוכנות להקריב את החבר תמורת היזדמנות?

Anna Karenina

New member
לדעתי האישית...

לא!!, ואני גם אסביר. תשמעי, אותו בחור בא, אחרי שהצלחת כבר "להדחיק" אותו באיזשהו מקום, ולבנות מע' יחסים שנמשכת שנה וחצי, והוא מגיע ואומר שתמיד היו לו רגשות..??? לדעתי צריך להמשיך הלאה, ולוותר עליו, מאחר ובחורה היא איננה כלי משחק שנתון בידיו של אותו בחור, שיודע שיש לך איזשהי חולשה אליו, או לפחות-חולשה שהיתה בעבר.

Anna Karenina

New member
וחוצמזה,

אם מע' היחסים עם החבר היא בריאה ותקינה, אז ברור שאין סיבה לחזור לאותו בחור ש"נזכר" פתאום, שבעצם כן היו לו רגשות. לדעתי הוא פשוט רוצה לנצל את העובדה, ואת עצם הידיעה, שהיו לך פעם רגשות כלפיו. עכשיו, הגיע תורו לשבת בצד ולקנא עד אין קץ.
(ואני לא אומרת את זה מרוע..אלא כי פשוט לא מגיע לו).

LCA

New member
שאלה קשה!

אם יש לי עדיין רגשות לאותו בחור אבל אני ממש מאוהבת בחבר הנוכחי אצטרך לדחות את הבחור.. אבל אם היחסים ביני לבין החבר רופפים אז אציע לאותו בחור ידידות כהתחלה ומשם נראה לאן זה מתפתח.

dreamgirl000

New member
הבעיה שמאותו רגע שראיתי אותו...

אני מבולבלת אני לא יודעת... אבל אני אשאר עם החבר שלי אני אוהבת אותו!!!...אתן צודקות.....

מיטללל

New member
מממ

את לא יכולה להישאר רק עם החבר כי לא נעים לך וכדי לא לפגוע בו. ואם את עדיין מרגישה אליו דברים (במשך יותר משנה וחצי) אולי את חייבת לעצמך לנסות. זה תלוי בדבר אחד- ברגשות שלך אל החבר ואל המישהו. מה יותר חזק...

yofi tofi

New member
דעתי האישית.. מוזמנת לקרוא

ברגע שאת בכלל מתלבטת,זה אומר משו אני לא מזלזלת בך,או באהבה שלך לחבר שלך-אבל אם את מרגישה מבולבלת בגלל אותו בחור מהעבר שלך-משמע (שוב- ל-ד-ע-ת-י) שאת לא הכי אוהבת אותו.. או במילים אחרות-את אולי לא אוהבת אותו כמו שאת חושבת ולכן,העצה שלי,כמו שאמרו פה,לשמור על ההוא מהעבר על קשר ידידותי לבנתיים..

המממ..... 2 אופציות:

1. בטוחה שאת מכירה "אי אפשר לרקוד על שתי חתונות"?
אז אפשר
2. זה די נכון אם את חושבת על זה - זה כבר אומר משהו על טיב מערכת היחסים בינך לבין החבר הנכחי... חשבי על זה... אני בעד 1 !

dreamgirl000

New member
אפשר נגיד לקרוא לזה מאוהבת בשניים?

כי את החבר שלי שאני רואה...זה כמו לחזור..ךמישהו מוכר.....ולהיות איתו בביטחון.......ולהרגיש שאת מכירה אותו .....זו אהבה אחת חזקה ויציבה.... ואני כבר ראיתי את השני... שפתאום ניגש אליי...בכזאת הפתעה שלא ציפיתי...ואז פתאום יש לי פרפרים בבטן.......משהו חדש....כאילו משהו..שפתאום חזר אליי.......זו אהבה שנייה... אני מאוד לא רוצה לאבד את החבר שלי זה שאני איתו שנה וחצי..... אבל אני גם לא יודעת אם ההיזדמנות שפתאום...באה...עליי...היא יותר שווה...ואו שהיא תהרוס אותי..ואת הקשר הקיים שיש לי... אבל הקטע..ש...כבר החלטתי לא לאבד את הראשון שיש לי..... ומה שעוד חדש בעניין עם השני?.. שסיפרתי לו שאני כבר עם מישהו שנה וחצי....והוא ראה אם מי אני יוצאת ומתראה... אז הוא פעם אחת אמר לי "זזזזה עם זה את יוצאת?".... ואז הוא הלך כאילו נעלב..... ויום למחרת הוא חזר אליי...בא אליי והביא לי פרחים.... אחת אני לא יודעת איך לצאת מהקטע...שבמקרה והחבר שלי לא יחשוב שאני מתכוונת לבגוד בו.......

o.k. אם כבר החלטת אז:

תעמדי מאחורי המילים שלך! תתנגדי לכל קשר ויזואילי או טלפוני מ-no.2 ותחיי באושר ואושר עם הנכחי! לדעת חברתי שיושבת לצידי: צאי להפסקה קטנה עם הנכחי,ותבררי איפה את עומדת.- אין שום דבר רע לנסות בזמן הפסקה. עצה ממני (tough אנגורה:) חברתי בתולה ומעולם לא הייתה במע' יחסים.....

למעלה