שאלה I?I I?I I!I מתי אתם בערך נכנסים לפורום בזמני שעות לדוגמא שתיים בלילה וכאלו שטויות
י יפתח הסקסי New member 3/5/03 #1 שאלה I?I I?I I!I מתי אתם בערך נכנסים לפורום בזמני שעות לדוגמא שתיים בלילה וכאלו שטויות
C Crazy_Bitch New member 3/5/03 #2 שעות מדויקות? כולל דקות? שניות? אחרי בית ספר, אחרי העבודה, סתם כשאני סובלת מנדודי שינה (מה שקורה לא מעט). המחשב אצלי פתוח כל הזמן, כשאני לידו אני מתעדכנת...
שעות מדויקות? כולל דקות? שניות? אחרי בית ספר, אחרי העבודה, סתם כשאני סובלת מנדודי שינה (מה שקורה לא מעט). המחשב אצלי פתוח כל הזמן, כשאני לידו אני מתעדכנת...
M MidNight Flame New member 3/5/03 #3 בכל דקה נתונה כדי שתהיה לי היכולת ל לענות לשאלות מפגרות ולא קשורות כאלו!
M MidNight Flame New member 3/5/03 #5 כמו שנאמר ע"י גדולים וחכמים ממני - Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever
כמו שנאמר ע"י גדולים וחכמים ממני - Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever Whatever
ס סניפטר New member 4/5/03 #6 אני מובטל וכאשר אני לא מחפש עבודה אני מחובר דרך אגב הייתי בכל פינה בהרצליה פיתוח בקשר לעבודה בבר או במטבח והכל תפוס . המטבח - תאילנדים ברים - פצצות מין שופעות וכמה ילדים . איזה עצבים . טל
אני מובטל וכאשר אני לא מחפש עבודה אני מחובר דרך אגב הייתי בכל פינה בהרצליה פיתוח בקשר לעבודה בבר או במטבח והכל תפוס . המטבח - תאילנדים ברים - פצצות מין שופעות וכמה ילדים . איזה עצבים . טל